Breaking News

Δ. Νομικού: «Μην ανταλλάξεις ποτέ κουβέντες που θα μετανιώσεις μετά, τα λόγια δεν επιστρέφονται» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Δούκισσα Νομικού έστειλε τις ευχές της στους εpωτευμένους, τους ευτυχισμένους singles και τους προδομένους.

H Δούκισσα Νομικού και o σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης είχαν γίνει ευτυχισμένοι γονείς για δεύτερη φορά τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο έφερε στη ζωή την κορούλα τους, Αναστασία. Ο γιος τους, Σάββας, γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2018.

Αργά το απόγευμα του Αγίου Βαλεντίνου, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε στο Instagram τρεις φωτογραφίες της με λουλούδια, ενώ έγραψε στη λεζάντα:

«Χρόνια πολλά στους εpωτευμένους ή μη. Στους ευτυχισμένους singles από επιλογή. Στους πονεμένους ή προδομένους. Σήμερα είναι - ή και όχι - μια χαζοαφορμή να θυμηθούμε να γιορτάζουμε τον έpωτα. Την αγάπη. Για εκείνον/η. Για τους φίλους και την οικογένεια μας. Για εσένα. Για εμένα. Για τη ζωή.

Ας δείχνουμε καθημερινά τα συναισθήματά μας. Με πράξεις. Με αγκαλιές. Με τηλεφωνήματα γεμάτα ενδιαφέρον. Με λόγια. Ω ναι, και τα λόγια χρειάζονται. Λόγια ενδυνάμωσης σε κάνουν να νιώθεις ατρόμητος/η ενώ λόγια προσβλητικά σε αποκαρδιώνουν. Αφήνω εδώ μια συμβουλή που μου έδινε από μικρή ο πατέρας μου: "Μην ανταλλάξεις ποτέ κουβέντες που θα μετανιώσεις μετά. Τα λόγια δεν επιστρέφονται". (Τόσα χρόνια και ακόμη την τηρώ)».