Breaking News

Εκτός Survivor o Σωτήρης Λαμάι - Δάκρυα στην αποχώρηση (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
To επεισόδιο της Τετάρτης (31/1) ολοκληρώθηκε με τη δοκιμασία αποχώρησης. Ο Σωτήρης Λαμάι αποχώρησε από το Survivor.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Rob James Seymour, ο Σωτήρης Λαμάι και ο Σταμάτης Ταλαδιανός από τους Μαχητές, όπως και ο Αλέξης Παππάς από την ομάδα των Διασήμων.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, η πρώτος παίκτης που εξασφάλισε την παραμονή του ήταν ο Αλέξης Παππάς και ακολούθησε ο Rob James Seymour.

Ο Σωτήρης Λαμάι και ο Σταμάτης Ταλαδιανός - o οποίος είχε τραυματιστεί και υπέφερε από μια μικρή θλάση στον προσαγωγό - διεκδίκησαν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο Σωτήρης πήρε δύο νίκες και ισοφάρισε σε 3-3, ωστόσο η συνέχεια ήταν ανατρεπτική. Στο τελευταίο παιχνίδι ο Σωτήρης ξάφνιασε τον Γιώργο Λιανό, καθώς «κατέβασε» ταχύτητα, δίνοντας την ευκαιρία στον Σταμάτη να πάρει προβάδισμα κατά τη διάρκεια του run και να φτάσει πρώτος στον στόχο, παίρνοντας τη νίκη...


Ουσιαστικά στο τελευταίο παιχνίδι δεν προσπάθησε να νικήσει και αποχώρησε από το Survivor. Στο τέλος, οι δύο τους ξέσπασαν σε δάκρυα, με τους υπόλοιπους παίκτες να εκφράζουν συγκινημένοι τον σεβασμό τους στον Σωτήρη Λαμάι, ο οποίος είπε ότι ο Σταμάτης αξίζει περισσότερο να συνεχίσει.