Breaking News

Gazzetta Awards: Δείτε ζωντανά τη λαμπερή βραδιά του αθλητισμού (12/2, 20:00)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Tελετή Aπονομής των Gazzetta Awards 2023 by bwin θα πραγματοποιηθεί απόψε, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, στις 20:00, στο Μέγαρο Μουσικής.

Οι μεγάλοι νικητές και νικήτριες, όπως προέκυψαν από την ψηφοφορία του κοινού, αλλά και σπουδαίες προσωπικότητες του αθλητισμού, θα τιμηθούν σε μια βραδιά αφιερωμένη στον αθλητισμό.

Την εκδήλωση - που θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, μαζί με τη Γεωργία Καλτσή - μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε liνe streamίng.


Στη σκηνή θα ανέβουν για να παραλάβουν τα βραβεία τους, μεταξύ άλλων, ο Μίλτος Τεντόγλου, που ανακηρύχθηκε ως Αθλητής της Χρονιάς για δεύτερη διαδοχική χρονιά, μετά τη σπουδαία ανάδειξή του ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής στον ανοικτό στίβο, αλλά και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που και αυτή έκανε το back-to-back στην κατηγορία της ως Αθλήτρια της Χρονιάς.

Ο προπονητής του τρίτου νταμπλ στην ιστορία της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, η Εθνική μας ομάδα Πόλο ανδρών καθώς και ο παραολυμπιονίκης μας Αντώνης Τσαπατάκης, κέρδισαν την καρδιά του κοινού και θα παραλάβουν τα βραβεία τους ως νικητές στην κατηγορία τους.

Οι βραβεύσεις όμως δεν θα σταματήσουν εκεί! Το 2024 είναι σημαδιακό έτος για τον ελληνικό αθλητισμό, αφού συμπληρώνονται 20 χρόνια από το έπος της Λισαβόνας, όταν ο Ότο Ρεχάγκελ οδήγησε την εθνική ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης. Ο δικός μας Ότο θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μουσικής όπου θα βραβευτεί από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη.