Breaking News

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για το διαζύγιό της - «Δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός για τα παιδιά» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό του «The 2Night Show» ήταν καλεσμένη η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μίλησε για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς είχαν παντρευτεί στις 28 Αυγούστου του 2012, ενώ απέκτησαν δύο γιους, τον Μάξιμο (γενν. στις 3 Μαΐου 2013) και τον Κίμωνα (4 Μαρτίου 2019). Στις αρχές Νοεμβρίου του 2022 είχε γίνει γνωστό ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον χωρισμό τους, ενώ αποκάλυψε την αντίδραση των γιων τους.

«To 2023 ήταν δύσκολο, αλλά εντάξει... πιστεύω σε ένα πιο εύκολο 2024. Χώρισα μετά από 10-11 χρόνια γάμου. Δεν έχει σημασία αν χωρίζεις παντρεμένος ή όχι, αλλά αν έχεις παιδιά, το κάνει πιο σύνθετο. Δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός για τα παιδιά. Το δουλεύουμε, είμαι από πάνω στο πώς το αντιλαμβάνονται. Κυρίως ο Μάξιμος που είναι μεγαλύτερος. Ο Κίμωνας είναι 4,5 χρονών και βλέπει τα πράγματα κάτω από ένα άλλο πρίσμα. Ζητήσαμε βοήθεια από ψυχολόγο, είμαι συνέχεια σε αυτή τη διαδικασία. Και ο Μάξιμος πηγαίνει, αλλά κι εγώ κάνω συμβουλευτική», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη...


Η ηθοποιός, που είναι παιδί χωρισμένων γονιών, τόνισε ότι προσπαθεί να μην κάνει τα ίδια λάθη με τα παιδιά της.

«Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών και τα λάθη που έχω ζήσει, προσπαθώ να μην τα αναπαράγω, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου. Πρέπει να υπάρχει μια καλή σχέση, τα παιδιά δεν πρέπει να αντιλαμβάνονται ότι οι γονείς τους είναι σε "πόλεμο". Χρειάζεται να υπάρχει ειρήνη, αλλά ταυτόχρονα και αλήθεια. Όλο αυτό είναι ένας δύσκολος συνδυασμός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και απάντησε στη συνέχεια, σχετικά με το αν δέχεται ερωτήσεις από τα παιδιά της για το διαζύγιο με τον Παναγιώτη Πιλαφά:

«Πολύ συχνά με ρωτάει ο Μάξιμος γιατί χωρίσαμε, ο μικρός όχι. Οι γιορτές ήταν ένα trigger σημείο, αισθανόταν περίεργα που δεν ήταν και με τους δυο γονείς του μαζί. Κάνει κύματα όλο αυτό μέσα του, δηλαδή κάπως ηρεμεί και μετά πάλι κάτι το ξυπνάει».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.