Breaking News

«Έφυγε» στα 49 του ο ηθοποιός Kenneth Mitchell (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία μόλις 49 ετών ο Kenneth Mitchell, ο οποίος συμμετείχε στη σειρά "Star Trek: Discovery" και ήταν, επίσης, γνωστός για τους ρόλους του στο σίριαλ "Jericho" και την ταινία "Captain Marvel".

Όπως αναφέρει το Deadline, η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι πέθανε από επιπλοκές της νόσου ALS (πλαγία μυατροφική σκλήρυνση ή νόσος του κινητικού νευρώνα).

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον θάνατο του Kenneth Mitchell, αγαπημένου πατέρα, συζύγου, αδελφού, θείου, γιου και αγαπημένου φίλου», ανακοίνωσε η οικογένειά του μέσω Instagram.

Επίσης, στην ανάρτηση ανέβασε μία σειρά από εικόνες, στις οποίες αναφέρονται λεπτομέρειες για τη ζωή του.

«Για πεντέμισι χρόνια, ο Ken αντιμετώπισε μια σειρά από τρομερές προκλήσεις από την ALS. Και με τον τρόπο του κατάφερε να ξεπεράσει κάθε μία με χάρη και αφοσίωση, για να ζήσει μια πλήρη και χαρούμενη ζωή σε κάθε στιγμή. Έζησε σύμφωνα με τις αρχές ότι κάθε μέρα είναι ένα δώρο και ότι ποτέ δεν είμαστε μόνοι μας» σημείωσε, μεταξύ άλλων, η οικογένειά του...


Ο Kenneth Mitchell ανακοίνωσε δημόσια ότι διαγνώστηκε με τη νόσο ALS το 2020 σε συνέντευξή του στο People.

«Τη στιγμή που μου το είπαν, ήταν σαν να ήμουν στη δική μου ταινία. Έτσι ένιωθα, σαν να παρακολουθούσα εκείνη τη σκηνή όπου λένε σε κάποιον ότι έχει μια ανίατη ασθένεια. Ήταν ένα σοκ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Από το 2017 έως το 2021, ο Καναδός ηθοποιός υποδύθηκε τρεις χαρακτήρες σε 9 συνολικά επεισόδια της σειράς "Star Trek: Discovery".

Νωρίτερα, από το 2006 έως το 2008, υποδύθηκε τον Eric Green σε 27 επεισόδια της σειράς "Jericho" του CBS. 

Το 2004 υποδύθηκε τον Ralph Cox στην ταινία "Miracle" και το 2019 τον Joseph Danvers στην ταινία "Captain Marvel".

Μεταξύ άλλων, έπαιξε στις σειρές "The Astronaut Wives Club" και "Switched at Birth", ενώ έκανε guest εμφανίσεις στα "Code Black", "CSI: Cyber", "NCIS" κ.α.

Ο Kenneth Mitchell άφησε πίσω του τη σύζυγό του, την ηθοποιό Susan May Pratt, τα παιδιά τους Lilah και Kallum, τους γονείς του, τα πεθερικά του και πολλά ανιψάκια.