Breaking News

Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Όταν έφτασα στο σπίτι με το μωρό έκλαιγα για 20 λεπτά, είχα ξαπλώσει στο πάτωμα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» την ηθοποιό Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μίλησε για τη Μελία, την μόλις 8 μηνών κόρη της, που απέκτησε τον Ιούνιο του 2023. Πατέρας του παιδιού της είναι ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, με τον οποίο χώρισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, μετά από 14 χρόνια σχέσης.

«Όταν έφυγα από το μαιευτήριο και με το που έφτασα σπίτι με το μωρό, έκλαψα όσο δεν είχα κλάψει σε όλη την εγκυμοσύνη και στη γέννα. Δεν ξέρω τι ήταν, έκλαιγα ένα 20λεπτο. Είχα ξαπλώσει στο πάτωμα κι έκλαιγα, ευτυχώς ήταν η μαμά μου και ένιωθα ασφάλεια», εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός...


Επίσης, η Μαρκέλλα Γιαννάτου είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Γύρισα στη δουλειά 15 μέρες μετά τη γέννα. Δούλευα μέχρι 10 μέρες πριν γεννήσω και σταμάτησα γιατί κόλλησα covid. Έλεγαν ότι θα γεννήσω στο γύρισμα». 

Και πρόσθεσε: «Με το που μπήκα στον μήνα μου, είχα έτοιμη τη βαλίτσα έτσι κι αλλιώς. Επειδή κόλλησα Covid, έπαθα ένα πράγμα, νομίζω ότι λέγεται χολόσταση. Έφυγα ξαφνικά γιατί μιλούσα με μία φίλη μου και της είπα ότι έχω μία φαγούρα στα χέρια αργά τη νύχτα. Μου είπε να πάρω τον μπαμπά μου, που είναι γυναικολόγος. Πήρα τον μπαμπά μου τα μεσάνυχτα και του είπα ότι με τρώνε τα χέρια μου. Μου είπε "κλείσε και πάρε τον γυναικολόγο σου". Τον πήρα και μου είπε "έλα αύριο το πρωί με το βαλιτσάκι σου να το πάρουμε το μωρό γιατί αυτό είναι επικίνδυνο". Πήγα και τελικά δεν πήραν το μωρό, αλλά εξαιτίας αυτού προγραμματίσαμε να γεννήσω»...


Μεταξύ άλλων, η Μαρκέλλα Γιαννάτου μίλησε για τον ρόλο της Γερακίνας στην επιτυχημένη σειρά «Η Μάγισσα», ενώ αναφέρθηκε και στη θεατρική παράσταση «Τα μαγικά βουνά», που θα πρωταγωνιστεί σε λίγο καιρό. 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.