Breaking News

Μικαέλα Φωτιάδη για τον ξυλοδαρμό της: «Ήταν προειδοποίηση - Δε θα κλείσω το στόμα μου, δεν φοβάμαι καθόλου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Μικαέλα Φωτιάδη κατήγγειλε πρόσφατα, μέσω των social media, τον ακραίο ξυλoδαρμό που υπέστη... H πρώην Σταρ Ελλάς (2015) και Μις Ευρώπη (2016) μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής «Επί Τόπου». Συγκεκριμένα, είπε στον Νάσο Γουμενίδη:

«Εκείνο το βράδυ είχα βγει για διασκέδαση, άσχετα αν κατέληξε στο αντίθετο. Έψαχνα να βρω ταξί. Ήρθε κάποιος από πίσω και μου επιτέθηκε, μου τράβηξε τα μαλλιά. Εννοείται ότι του επιτέθηκα κι εγώ, καθώς ήμουν και πρωταθλήτρια του tae kwon do. Προσπάθησα να αμυνθώ... Κάποια στιγμή μου έδωσε μία δυνατή μπουνιά κι εκεί "μαύρισαν" όλα.

Ο άνθρωπος που μου επιτέθηκε δεν ήταν Έλληνας, δεν μιλούσε καθαρά ελληνικά... Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κύκλο μου που δεν είναι τόσο κοντά μου, όσο φαίνονται. Δεν γνωρίζω ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο. Πολλοί μίλησαν για την πρώην σχέση μου. Επειδή ειπώθηκαν κάποια ψέματα σε τηλεοπτικές εκπομπές, δε θέλω να πιστεύω ότι μετά από τέσσερα χρόνια σχέση, ο πρώην σύντροφός μου θα μου έκανε κάτι τέτοιο...


Δεν έκανα καταγγελία, γιατί εκείνη την ώρα ήθελα απλά να πάω στο σπίτι μου. Είχα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Θόλωσα και δεν ήξερα τι μου συμβαίνει. Πήγα στο σπίτι να ηρεμήσω, γιατί με πονούσε πολύ το κεφάλι μου. Έκλαιγα, πονούσα και έκανα εμετούς.

Ήταν προειδοποίηση, ένα ξεκάθαρο μήνυμα να κλείσω το στόμα μου. Δε θα κλείσω το στόμα μου, δεν φοβάμαι καθόλου. Ο σκοπός να φοβηθώ και να κλειστώ στο σπιτάκι μου δε θα γίνει. Ακόμη συνέρχομαι. Σίγουρα δε θα κάνω βήματα πίσω, μόνο μπροστά. Θα πρέπει να φοβάται αυτός που μου επιτέθηκε, γιατί πολύ σύντομα θα βγουν όλα στα φως. Προφανώς έχω βάλει δικηγόρο.

(Μετά από ερώτηση σχετικά με τα σχόλια που ακούστηκαν περί αγοραίου έpωτα) Μου έχουν κάνει αvήθικες προτάσεις τα χρόνια που είμαι στον χώρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι όταν λες "όχι", θα σε δέρνουν. Τι εννοεί ο κόσμος ότι έχω μπλέξει με τράφικινγκ; Δεν είμαι άνθρωπος που θα έκανε ποτέ έpωτα επί πληρωμή. Είναι εντελώς χαζό αυτό. Ή μπλέκεις ή δεν μπλέκεις. Ο καθένας από τον καναπέ του, θα κάτσουν να μιλήσουν χωρίς να ξέρουν το παραμικρό... Δε θα κλαιγόμουν ποτέ για κάποιον ξυλοδαρμό. Έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου και τα μισά δεν τα ξέρουν ούτε οι κολλητές μου».