Breaking News

Μιχάλης Ρέππας για metoo: «Ούτε που θέλω να αναφέρομαι, το θεωρώ σκοτεινή σελίδα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βάσω Λασκαράκη υποδέχθηκε στην εκπομπή «The Break» τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου, με αφορμή τη νέα σειρά που ετοιμάζουν. Μεταξύ άλλων, συζήτησαν για το κίνημα Metoo.

Βάσω Λασκαράκη: «Όλα αυτά που έγιναν στο θέατρο, τα προηγούμενα χρόνια, σας στεναχώρησαν; Με το Metoo και όλες αυτές τις ιστορίες...».

Μιχάλης Ρέππας: «Πάρα πολύ! Ούτε που θέλω να αναφέρομαι, το θεωρώ σκοτεινή σελίδα. Βγήκαν πολλά προσωπικά πάθη...».


Βάσω Λασκαράκη: «Ήταν άδικο για τον χώρο; Σε έναν χώρο που έχετε αφιερώσει τη ζωή σας και τον έχετε πονέσει...».

Μιχάλης Ρέππας: «Κοίταξε να δεις... Το να συμμαζευτούν κάποιοι άνθρωποι και ο αυταρχισμός τους να μπει εντός κάποιων πλαισίων, ναι. Ακούστηκαν όμως ακρότητες. Δηλαδή άκουσα, ας πούμε, από άνθρωπο να ισχυρίζεται ότι δίνονται και παίρνονται ρόλοι σε εpωτικές συνευρέσεις περισσοτέρου κόσμου από δύο άτομα. Μου ερχόταν εκείνη την ώρα να βγω, αλλά θα με έτρωγαν ζωντανό. 'Ήθελα να πω "Με συγχωρείτε, εγώ ούτε πήρα ούτε έδωσα ρόλο σε τέτοια περίσταση! Όχι, εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ".

Πώς ισχυρίζεσαι αυτό το πράγμα; Τι είμαστε πια; Eκδιδόμενοι άνθρωποι; Δηλαδή τι θες να πεις; Ότι όλοι οι νόστιμοι ηθοποιοί που έκαναν καριέρα και όλες οι όμορφες ήταν πιο ελαστικοί σε πιέσεις; Ε, μην τρελαθούμε...

Εντάξει βρε κoριτσάκι μου, όλοι οι στρέιτ άνδρες δεν είχαν άλλη δουλειά και έπεφταν σε σένα να… αυτό. Σε γκέι παράγοντα δεν έπεσες; Και συ, βρε αγoράκι μου, όλοι οι γκέι της δουλειάς έπεσαν πάνω σου να σε φάνε; Ένας στρέιτ δεν βρέθηκε να σε φωνάξει και να σου δώσει την ευκαιρία; Γιατί όντως μπορεί και να συμβεί αυτό το πράγμα».