Breaking News

Πάνος Βλάχος: Η απάντησή του σε Άδωνι Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε - «Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη και του Άρη Πορτοσάλτε προκάλεσε ο στίχος που χρησιμοποίησε ο Πάνος Βλάχος σε live εμφάνιση του. Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής απάντησε 
μέσα από story του στο Instagram.

Σε live εμφάνισή του, ο Πάνος Βλάχος τραγούδησε τον στίχο «μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media: «Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλαδή «να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε έναν σάκο…», δηλαδή να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!».


Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε έκανε ένα λιτό σχόλιο. «Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες» έγραψε χαρακτηριστικά.


Αργότερα, ο Πάνος Βλάχος απάντησε μέσα από story του στο Instagram. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Οι στίχοι και η τέχνη μου ποτέ δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και μένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».