Breaking News

Τα δάκρυα της Shannen Doherty πέντε χρόνια μετά την απώλεια του Luke Perry - «Ήταν συγκλονιστικό» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σχεδόν πέντε χρόνια μετά τον ξαφνικό θάνατο του Luke Perry, ο οποίος είχε υποδυθεί τον Dylan McKay στο «Beverly Hills 90210», οι πρώην συμπρωταγωνιστές του αείμνηστου ηθοποιού εξακολουθούν να αισθάνονται ένα κενό στη ζωή τους χωρίς αυτόν.

Χθες, Σάββατο (3/2), στο MegaCon του Ορλάντο των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια ενός event για τη σειρά, ο Jason Priestley (Brandon Walsh) και η τηλεοπτική αδερφή του στη σειρά, Shannen Doherty (Brenda Walsh), αναπόλησαν τον Luke Perry, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 4 Μαρτίου 2019, μετά από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη.

Η Shannen Doherty δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν ο 54χρονος Jason Priestley αναφέρθηκε στον τηλεοπτικό σύντροφό της στη σειρά.


Η 52χρονη ηθοποιός βούρκωσε αμέσως, σκουπίζοντας αρχικά τα δάκρυα με το αριστερό της χέρι. Στη συνέχεια σηκώθηκε από τη θέση της για να πάρει ένα χαρτομάντιλο, καθώς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της (από το 22:30 στο βίντεο).


«Ήταν συγκλονιστικό... Συγκινούμαι κάθε φορά που κάποιος αναφέρει τον Luke γιατί, ως κάποια με καρκίνο - ένας πραγματικά φρικτός καρκίνος στο στάδιο 4 -, νόμιζα ότι θα ήμουν η πρώτη που θα "έφευγα". Οπότε, όταν "έφυγε" ο Luke, πραγματικά με έκανε να καταρρεύσω».

Η Doherty εξήγησε ότι εκείνη και ο Perry ήταν κολλητοί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ωστόσο παραδέχθηκε ότι «υπήρχαν στιγμές που δεν ήμασταν τόσο κοντά» μετά το τέλος της σειράς το 2000.

«Αργότερα ήρθαμε ξανά πολύ κοντά. Έτσι, το να τον χάσουμε - καθώς η σχέση μας άνθιζε σαν φίλοι και ο σεβασμός και ο θαυμασμός του ενός για τον άλλο έφτανε στο έπακρο -, ήταν πολύ δύσκολο», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Να σημειωθεί ότι το 2015 η Shannen Doherty είχε αποκαλύψει στο People ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, ο οποίος παρουσίασε ύφεση το 2017, αλλά επέστρεψε το 2019 στο στάδιο 4.

Σε συνέντευξή της στο People το 2023, η ηθοποιός είχε αναφέρει ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στα οστά της.