Breaking News

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο λόγος που είχε παρεξηγηθεί μαζί της ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «Αυτό που είχε γίνει τότε...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια είπε την Κυριακή (25/2), στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι»:

«Ο Δημήτρης είναι φίλος μου, είναι ξεκάθαρα φίλος μου. Αυτό που είχε γίνει τότε είναι ότι εγώ ήμουν στο Mall με τα παιδιά μου, αυτός έκανε ραδιομαραθώνιο κάπου και παρεξηγήθηκε που δεν πήγα στον ραδιομαραθώνιο.

Εγώ δεν ήξερα ούτε ότι κάνει ραδιομαραθώνιο, ούτε με είχε καλέσει κανείς, ούτε και ποτέ τον είδα. Και τότε παρεξηγήθηκε! Από τότε πάω στον ραδιομαραθώνιο κάθε χρόνο. Τον αγαπώ πολύ»...



«Bέβαια και την είχα βρίσει στο παρελθόν τη Σίσσυ Χρηστίδου, πάρα πολύ. Είχα πει τη φράση "μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος". Μιλήσαμε και τα βρήκαμε, της είπα όμως τι είχα μαζί της. Αυτό είχε σχέση με τον ραδιομαραθώνιο μας, τίποτα κακό, μην τρελαίνεστε. Κάτι είχε γίνει, μια παρεξήγηση, εγώ είχα καταλάβει κάτι λάθος.

Εγώ έχω μερικά κουμπιά. Το κουμπί μου, ο ραδιομαραθώνιος που κάνουμε για τα παιδιά κάθε χρόνο - όπου είμαστε άυπνοι για 156 ώρες, 6 ημέρες -, όποιος μου τον θίξει θα του φάω το λαρύγγι! Λοιπόν, η Σίσσυ ένιωσα ότι μου έθιξε τον ραδιομαραθώνιο. Μου εξήγησε η κοπέλα και τελείωσε. Ωστόσο, να πω ότι θαυμάζω στη Σίσσυ τη διαχείριση των θεμάτων επικαιρότητας, την κάνει περίτεχνα. Μαζί με τη Δούκισσα Νομικού, θεωρώ ότι η Σίσσυ έχει το καλύτερο "κοντινό" στην ελληνική τηλεόραση».