Breaking News

Survivor: Στον «τάκο» η Δαλάκα - Οι 4 υποψήφιοι - Η ανακοίνωση για την αποχώρηση του Κώστα Βουγιουκαλάκη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τρίτης (13/2), οι Μαχητές νίκησαν και στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας, με αποτέλεσμα η τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση να αποτελείται από παίκτες των Διασήμων.

Οι Μαχητές κατάφεραν να επικρατήσουν και στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας. Αυτή τη φορά το τελικό σκορ ήταν 12-8...


Στο συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση - για λόγους υγείας - του νέου παίκτη Κώστα Βουγιουκαλάκη, ο οποίος αντικαταστάθηκε ήδη στο προηγούμενο επεισόδιο από τον Γιώργο Γκιουλέκα.

«Πριν περάσουμε στη διαδικασία του συμβουλίου, έχω να σας κάνω μία σημαντική ανακοίνωση. Όπως ξέρετε πολύ καλά, ο νέος παίκτης των Μαχητών, Κωνσταντίνος Βουγιουκαλάκης, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Αν και είχε περάσει με επιτυχία και τις ιατρικές και τις αθλητικές εξετάσεις στην Αθήνα, εδώ κατά την πρώτη του αναμέτρηση ένιωσε δυσφορία, τον πήγαμε για παρακολούθηση και έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις. Εμφάνισε ένα μικρό πρόβλημα υγείας και επειδή για εμάς το θέμα της υγείας είναι πιο πάνω από όλα τα υπόλοιπα, δυστυχώς ο Κωνσταντίνος δε θα μπορέσει να συνεχίσει στο Survivor» είπε ο παρουσιαστής...


Υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν ήδη η Ζωή Ασουμανάκη και η Όλγα Πηλιάκη από την κόκκινη ομάδα.

Στο συμβούλιο, οι Διάσημοι ψήφισαν και υπέδειξαν ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση τη Μαρία Αντωνά...


MVP της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Φάνης Μπολέτσης των  Μαχητών, ο οποίος επέλεξε ως τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση την Κατερίνα Δαλάκα των Διασήμων...


Στο επόμενο επεισόδιο, η Ζωή Ασουμανάκη, η Όλγα Πηλιάκη, η Μαρία Αντωνά και η Κατερίνα Δαλάκα θα κληθούν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor.