Breaking News

Alec Baldwin - Hilaria: «Αγχωτική κατάσταση» για το ζευγάρι εν αναμονή της δίκης του ηθοποιού (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Alec Baldwin και η σύζυγός του Hilaria συνεχίζουν να περνούν στιγμές άγχους, αναμένοντας τη δίκη για τον μοιραίο πυροβολισμό στα γυρίσματα της ταινίας γουέστερν «Rust».

Τον Οκτώβριο του 2021, είχε συγκλονίσει το Hollywood το περιστατικό στα γυρίσματα της ταινίας γουέστερν «Rust», που πραγματοποιούνταν στην πολιτεία του Νέου Μεξικού και συγκεκριμένα στο αγρόκτημα Bonanza Creek Ranch κοντά στη Σάντα Φε. Ο Alec Baldwin είχε πυροβολήσει με το όπλο που χρησιμοποιούσε για το γύρισμα, με αποτέλεσμα να σκοτώσει άθελά του τη 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας, Halyna Hutchins, ενώ τραυματίστηκε ο σκηνοθέτης Joel Souza.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, μία πηγή είπε ότι, αφού η 26χρονη οπλουργός της ταινίας Hannah Gutierrez Reed κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, το ζευγάρι αγχώνεται για τη χωριστή δίκη του 65χρονου ηθοποιού και παραγωγού του «Rust».

Αν και τον περασμένο Απρίλιο του 2023, είχαν αποσυρθεί οι κατηγορίες κατά του Alec Baldwin, τελικά κατηγορήθηκε τον Ιανουάριο του 2024 για ανθρωποκτονία από αμέλεια (χρήση πυροβόλου όπλου από αμέλεια) ή εναλλακτικά, για ανθρωποκτονία από αμέλεια (χωρίς τη δέουσα προσοχή ή περίσκεψη). 

Ο Baldwin, ο οποίος έχει δηλώσει αθώος, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 18 μηνών. Το δικαστήριο είναι προγραμματισμένο για τον Ιούλιο του 2024, στη Σάντα Φε του Νέου Μεξικού.

«Συνεχίζει να είναι μια πολύ αγχωτική κατάσταση για τον Alec και τη Hilaria. Μια αθωωτική ετυμηγορία για τη Hannah Gutierrez Reed θα είχε προκαλέσει λιγότερο άγχος. Εμπιστεύεται ακόμα την υπεράσπισή του. Θέλουν απλώς να τελειώσει η δίκη», είπε χαρακτηριστικά η πηγή.

Η πηγή τόνισε σχετικά με την επαναφορά των κατηγοριών: «Είναι απογοητευτικό και για τους δυο τους. Ήξεραν ότι υπήρχε πιθανότητα να υπάρξει νέο κατηγορητήριο. Το μπρος-πίσω είναι δύσκολο».

Ο Alec Baldwin είχε γίνει μπαμπάς για 8η φορά τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν η Hilaria έφερε στον κόσμο την κορούλα τους.

Ο Baldwin έχει μία κόρη από τον πρώτο γάμο του με την ηθοποιό Kim Basinger. Στις 30 Ιουνίου 2012 παντρεύτηκε την Hillary "Hilaria" Thomas, που είναι εκπαιδεύτρια γιόγκα, επιχειρηματίας, podcaster και συγγραφέας. Με την 40χρονη Hilaria έχει 7 παιδιά.

Η Hilaria είχε δηλώσει το 2022: «Δεν είμαστε καλά. Δεν μπορούμε να είμαστε καλά. Κανείς δεν είναι εντάξει. Ήταν και είναι μια τραγωδία που κανείς δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί».

Η οπλουργός της ταινίας Hannah Gutierrez Reed κρίθηκε υπεύθυνη, εν μέρει, για τον θάνατο της Halyna Hutchins. Ωστόσο, απαλλάχθηκε για μία ξεχωριστή κατηγορία σχετικά με παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων, ενώ οι δικηγόροι της είπαν ότι σκοπεύει να ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας της.

Οι γονείς και η αδερφή της Halyna Hutchins δήλωσαν «ικανοποιημένοι» με το αποτέλεσμα της δίκης της Hannah Gutierrez Reed.

«Ήθελαν πάντα να λογοδοτήσουν όλοι όσοι ευθύνονται για τον θάνατο της Halyna... Ανυπομονούμε να συνεχίσει η δικαστική διαδικασία και όσοι ευθύνονται για τον θάνατό της να αντιμετωπίσουν τις νομικές συνέπειες για τις πράξεις τους», σημείωσε ο δικηγόρος τους.