Breaking News

Αλεξάνδρα Ούστα: «Ένα παιδί δεν φτιάχνει την κατάσταση στον γάμο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αλεξάνδρα Ούστα παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action 24.

Η Αλεξάνδρα Ούστα παντρεύτηκε το 2016 τον, επίσης, ηθοποιό Γιάννη Σαρακατσάνη, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Ο μικρός Αύγουστος ήρθε στη ζωή στις 21 Φεβρουαρίου 2020, έξι χρόνια μετά το θάνατο του αείμνηστου Σάκη Μπουλά (21-2-2014), του οποίου υπήρξε η τελευταία σύντροφος.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε στην Αθηναΐδα Νέγκα: «Ήξερα ότι ένα παιδί δεν σου φτιάχνει τον γάμο και την όλη κατάσταση, μπορεί μέχρι κα να τον διαλύσει. Ήταν συνειδητή η στιγμή που είπα ότι αν συμβεί το οτιδήποτε, χτύπα ξύλο, είμαι εντάξει στο να το αντιμετωπίσω. Αν δεν ήμουν καλά μέσα μου και γινόταν η στραβή, ενώ τα είχα όλα ωραιοποιήσει, νομίζω ότι θα ήταν καταστροφικό για μένα και το παιδί. Η ζωή σου φέρνει προβλήματα - αυτό είναι η ζωή - και κάποιες λίγες ωραίες στιγμές. Ανώμαλη προσγείωση δεν είχα. Πάμε με ό,τι έχουμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε...».


Και πρόσθεσε: «Οι γονείς μας είχαν περισσότερο το να είναι όλα τέλεια, ότι πρέπει να παντρευτείς. Εμείς ήμασταν στο μεταίχμιο σαν γενιά, αλλά αυτή ήταν η νόρμα. Πρώτα παντρέψου και μετά φύγε από το σπίτι. Η μητέρα μου έζησε στην εποχή που αν ήθελες να κάνεις κάτι δικό σου σαν γυναίκα, έπρεπε να έχεις κάποιον κύρη δίπλα. Μετά παθαίνεις την ανώμαλη προσγείωση...».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.