Breaking News

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα όχι στην πρόταση γάμου, μετά της έκανα εγώ κάτω από την Ακρόπολη» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τζένη Θεωνά υποδέχθηκε στη στήλη «Μπαμπά μίλα» της εκπομπής «Μαμά-δες» τον Αλέξανδρο Καλπακίδη.

Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε τα συναισθήματα που νιώθει για τον μόλις ενός μηνός γιο του, ενώ αποκάλυψε πώς έκανε πρόταση γάμου στη σύζυγό του, Εύη. Μάλιστα, σημείωσε ότι αρνήθηκε την πρόταση γάμου που του έκανε πριν από αρκετά χρόνια.

«Πρόταση γάμου έκανε μια φορά η Εύη και της είπα "όχι"! Μου είπε μια μέρα "Να σου πω, θέλεις να παντρευτούμε;" και της απάντησα "Όχι, μωρέ, γιατί να παντρευτούμε; Άσε με τώρα! Εντάξει, θα το δούμε αργότερα". Μου είπε καλά και δεν θύμωσε, η κοπέλα είναι... ζεν», είπε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.

Και συνέχισε: «Μετά της έκανα εγώ πρόταση γάμου το 2019. Παντρευόταν τότε ένας κολλητός μου φίλος στο χωριό και μου ζήτησε να γίνω εγώ κουμπάρος. Είπα τότε στην Εύη "Μιας και πάμε πάνω στο χωριό και οι γονείς μου δεν μπορούν να μετακινηθούν, δεν κάνουμε κι εμείς έναν πολιτικό γάμο; Που σου αρέσει και το δημαρχείο της Καβάλας, ένα πολύ ωραίο δημαρχείο, να μας παντρέψει και ο φίλος μου που θα παντρέψουμε κι εμείς;». Οπότε το κάναμε έτσι...».


«Εννοείται πως εκείνη είπε "ναι", γιατί της έκανα πρόταση γάμου κανονική κάτω από την Ακρόπολη! Μέτραγα το δαχτυλίδι για να δω τι νούμερο φοράει. Πήγα σε έναν κολλητό, του ζήτησα ένα μονόπετρο και πήγα κάτω από τον ιερό αυτό βράχο και της έκανα κλασικά, ως ένας ωραίος greek lover, την πρόταση γάμου», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.