Breaking News

Αντώνης Κανάκης: «Θα το θυμόμαστε και θα ντρεπόμαστε - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν απίστευτα λίγος σε αυτό το θέμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη αναφέρθηκε ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος σχολίασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Δημήτρη Μαρκόπουλο, που προέδρευσε της εξεταστικής επιτροπής. Ο παρουσιαστής ανέφερε το βράδυ της Τρίτης (19/3) στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα»:

«Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, που είναι ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη, είναι λίγο μαγκιά, κλαvιά κι εξάτμιση. Είναι πολλή μούρη, τζάμπα φράγκα. Ήταν αυτός που το διασκέδαζε πολύ, που έλεγε ότι είναι γουρλίδικη η επιτροπή. Αυτός που διέκοψε τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπή για να πάνε όλοι οι βουλευτές να χειροκροτήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συνεχίζουν και έχουν ακόμα το θράσος και βγαίνουν σε συγκεκριμένες εκπομπές... Συνεχίζουν και ασκούν βία στον Έλληνα πολίτη, ο οποίος πάει να σκάσει με το θέμα των Τεμπών. Συνεχίζουν και λένε πόσο καλοί άνθρωποι είναι, πόσο νοιάζονται και πόσο δεν φταίνε αυτοί. Και το επιχείρημα είναι ότι δάκρυσαν, λέει, με αυτό που έγινε στα Τέμπη. 57 άνθρωποι σκοτώθηκαν στα Τέμπη και δάκρυσαν... Και έχουμε το "θράσος" να τους ζητάμε και τα ρέστα... Είναι τέτοια η ευαισθησία τους που δάκρυσαν...

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τα έκανε π...α μέσα στη Βουλή, έτσι όπως έπρεπε να τα κάνει. Και μπράβο της. Γιατί μετά τα Τέμπη, θα έπρεπε να τα κάνουν όλοι π...α κάθε μέρα, μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη γι' αυτό το απίστευτο έγκλημα... Αυτός ο άνθρωπος (σ.σ. ο Δημήτρης Μαρκόπουλος) μιλάει για το ποιόν της κυρίας Κωνσταντοπούλου και κλείνει απαξιωτικά, λέγοντας "αυτή είναι η κυρία Κωνσταντοπούλου, δεν μπορώ να την αλλάξω".

Έχουν γίνει πολλά χυδαiα πράγματα τα τελευταία 30 χρόνια σε αυτή τη χώρα. Αυτό είναι με διαφορά το πιο χυδαίo και το πιο εξοργιστικό. Θα το θυμόμαστε και θα ντρεπόμαστε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλω να ομολογήσω ότι σε αυτό το θέμα ήταν απίστευτα λίγος. Αυτή η τρομακτική ανάγκη να καλύψουν τον Καραμανλή είναι πέρα από κάθε φαντασία».

Δείτε το βίντεο (το σχετικό απόσπασμα από το 25:30).