Breaking News

Brit Awards 2024: «Σάρωσε» και ξέσπασε σε δάκρυα η Raye - Άναψαν «φωτιές» η Dua Lipa και η Kylie Minogue (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εντυπωσιακή και σeξι όσο ποτέ η Dua Lipa, η οποία έκανε εκρηκτική εμφάνιση στα Brit Awards 2024. Την παράσταση έκλεψε και η  Kylie Minogue, ενώ έγραψε ιστορία η Raye.

Στην 44η τελετή απονομής των Brit Awards, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (2/3) στην O2 Arena του Λονδίνου, η Raye κέρδισε έξι από τα επτά βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφια. 

Η 26χρονη Αγγλίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός απέσπασε τα περισσότερα Brit Awards που έχει πάρει ένας καλλιτέχνης σε μία βραδιά. 

Η Raye, η οποία συγκινήθηκε και ξέσπασε σε δάκρυα, κέρδισε - μεταξύ άλλων - βραβεία στις κατηγορίες Καλύτερο Τραγούδι, Καλύτερος Καλλιτέχνης και Καλύτερο Άλμπουμ.


Η Dua Lipa εμφανίστηκε στη σκηνή, εντυπωσιάζοντας με τις σαγηvευτικές χορογραφίες της. Η 28χρονη  Αγγλίδα τραγουδίστρια ερμήνευσε το σινγκλ της "Training Season".


Η Dua Lipa κέρδισε το βραβείο Best Pop Act, αυξάνοντας σε 7 τα βραβεία (σύμφωνα με το People) που έχει κερδίσει συνολικά στη διοργάνωση.

Ήταν, επίσης, υποψήφια στις κατηγορίες Καλλιτέχνης της Χρονιάς και Τραγούδι της Χρονιάς, ωστόσο ηττήθηκε από την Raye, που πήρε και τα δύο βραβεία.


Εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και η πάντα γοητευτική Kylie Minogue, η οποία ερμήνευσε τα τραγούδια "Padam Padam", "All the Lovers", "Love at First Sight" και "Can’t Get You Out of My Head".


Η Kylie Minogue απέσπασε και ένα βραβείο. Συγκεκριμένα, η 55χρονη Αυστραλή τραγουδίστρια τιμήθηκε με το βραβείο του Παγκόσμιου Ειδώλου.