Breaking News

Έγινε μπαμπάς ο Maluma (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Maluma και η σύντροφός του, καθώς καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, που είναι κoριτσάκι.

Ο Juan Luis Londoño Arias, γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Maluma και η γοητευτική Susana Gomez είναι μαζί από το 2020. Το  ζευγάρι είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη τον Οκτώβριο του 2023.

Αργά το απόγευμα της Κυριακής (10/3), ο δημοφιλής 30χρονος Κολομβιανός τραγουδιστής της ρεγκετόν και της λάτιν ποπ μουσικής ανακοίνωσε ότι ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους.

Συγκεκριμένα, ο Maluma μοιράστηκε στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, ενώ αποκάλυψε ότι η μικρή θα ονομάζεται Paris Londoño Gómez.

«Στις 9 Μαρτίου, στις 8:23 π.μ., γεννήθηκε ο έpωτας της ζωής μας, η Paris Londoño Gómez. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και τις ευχές σας. Susana αγάπη μου σε ευχαριστώ που εκπλήρωσες το μεγαλύτερο όνειρό μου να γίνω πατέρας, δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή. Σας αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα...


Στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου, ο Maluma είχε δημοσιεύσει μία σειρά από τρυφερές φωτογραφίες, στις οποίες πόζαρε με τη σύντροφό του, η οποία τότε ήταν έγκυος.

«Σ' ευχαριστώ SUsanta», είχε γράψει με νόημα, υπονοώντας ότι η Susana Gomez είναι η... Αγιοβασιλίτσα, που θα του φέρει το ωραιότερο δώρο στη ζωή του.