Breaking News

Ελίνα Παπίλα: «Με ρωτούσαν κάθε μέρα αν κόβεται η εκπομπή... Ήμουν ένας εύκολος στόχος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την προσωπική της ζωή και τα επαγγελματικά της μίλησε η Ελίνα Παπίλα, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για τον σύζυγό της και τα παιδιά τους, ενώ ευχαρίστησε το Star για τη συνεργασία τους τη σεζόν 2021-22, όταν παρουσίαζε με τον Γιώργο Καρτελιά το Breakfast@Star.

Στη συνέχεια η Ελίνα Παπίλα μίλησε για την εκπομπή «Είμαστε Μαζί», που έκανε φινάλε στον ΑΝΤ1 τον Ιούνιο του 2023.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Κάποια στιγμή είχα ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα, βίωνα κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Οπότε, δεν είναι όλα πλάκα. Για ποιο λόγο έρχονταν πέρυσι τόσες κάμερες έξω από το ραδιόφωνο, κάθε μέρα και με ρωτούσαν αν κόβεται η εκπομπή μου στην τηλεόραση; Στενοχωριόμουν, ειδικά στην αρχή. Δε θα μπορούσε εκ των πραγμάτων να πάει καλά αυτή η εκπομπή... Μια εκπομπή, που πριν καν ξεκινήσει δέχεται τόσο αρνητική κριτική, ε δεν πρόκειται να κάνει κάτι...».


Και πρόσθεσε: «Κάθε Δευτέρα πρωί έβλεπα τη φωτογραφία μου σε ένα παράθυρο και δίπλα τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό για άλλη εκπομπή. Τώρα γιατί δεν γίνεται; Με πολεμούσαν γιατί ήμουν νέο πρόσωπο στην τηλεόραση και δεν ήμουν σ' αυτό το κύκλωμα. Ήμουν ένας εύκολος στόχος...».