Breaking News

Ελεονώρα Μελέτη για Θοδωρή Μαροσούλη: «Αν με απατάει θα ήθελα να το ξέρω, γιατί δεν αντέχω το ψέμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Alpha Κύπρου ήταν καλεσμένη η Ελεονώρα Μελέτη, αργά το απόγευμα της Κυριακής (31/3). 

Τον περασμένο Ιούνιο (30/6/2023), η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο, ενώ βάφτισαν και την κόρη τους, που πήρε τα ονόματα Αλεξάνδρα - Ωκεανίς. Το ζευγάρι είχε κάνει πολιτικό γάμο το 2017.

Η Ελεονώρα Μελέτη υπογράφει τη μετάφραση της παράστασης «Τέλειοι ξένοι», που ανεβαίνει στο Θέατρο Αθηνά, η οποία είναι σε παραγωγή του συζύγου της Θοδωρή Μαροσούλη.

Όταν ο Τάσος Τρύφωνος τη ρώτησε αν προτιμά στη ζωή της τη σκληρή αλήθεια παρά ένα ωραίο παραμύθι, η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε:

«Δε θα κάτσω να ξεθάψω την αλήθεια όπως κάνουν οι πρωταγωνιστές. Δε θα μπω στη διαδικασία να ψάξω το κινητό του Θοδωρή να δω αν με απατάει, αλλά αν με απατάει, θα ήθελα να το ξέρω γιατί δεν αντέχω το ψέμα. Και ναι προτιμώ να ξέρω την αλήθεια παρά να ζω το παραμύθι της μαϊμούς. Δε θα ψάξω, όμως, να επιβεβαιώσω την αλήθεια. Ωστόσο, αν η ζωή μου φέρει την αλήθεια, σαφώς επιλέγω να την έχω στα χέρια μου από το να ζω ένα ψέμα... Με τον Θοδωρή έχουμε πρόσβαση ο ένας στο κινητό του άλλου, ξέρουμε τους κωδικούς. Εγώ δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να το ψάξω. Θεωρώ ότι δεν το έκανε κι εκείνος».

Και εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Ο  Θοδωρής με φλέρταρε διακριτικά, παραδοσιακά και όμορφα, χωρίς κινητά. Ήταν σημαντικό ότι συναντηθήκαμε από κοντά για πρώτη φορά. Βρεθήκαμε σε μία κοινή παρέα. Είχαμε τη δυνατότητα να δούμε το βλέμμα, τις κινήσεις, τα χέρια, τη γλώσσα του σώματος, να ανταλλάξαμε απόψεις. Είχαμε τη δυνατότητα να το αφήσαμε να εξελιχθεί σε μία ενέργεια, που εγώ τη θεωρώ απαραίτητη για να μπορέσουν δυο άνθρωποι να ανταλλάξουν τις πρώτες βασικές πληροφορίες για να δουν αν μπορούν να έρθουν πιο κοντά...».


«Δε θα μπορούσα να είμαι με άνθρωπο του χώρου σε καμία περίπτωση, δε θα το ήθελα κιόλας. Όταν φεύγω από τη δουλειά αφήνω τον χώρο έξω από το σπίτι μου. Ο Θοδωρής είναι του καλλιτεχνικού συστήματος, αλλά δεν έχει βασικές γνώσεις του ποιος είναι τι. Όταν γνωριστήκαμε, ήξερε ότι έχω μια προβολή από την τηλεόραση, αλλά δεν ήξερε από πού με ξέρει» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη.