Breaking News

Γιάννης Νταλιάνης - Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Τίτλοι τέλους στον γάμο τους; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στον γάμο τους, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real life.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν αποκτήσει δυο κορούλες, οι οποίες θα τους συνδέουν πάντα και θα αποτελούν προτεραιότητά τους.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου υποδύεται τη Βασιλική στον «Σασμό». Ο Γιάννης Νταλιάνης συμμετέχει στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών», ενώ πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Βασιλιάς Ληρ». Ο ηθοποιός είχε αντικαταστήσει τον Λεωνίδα Κακούρη, μετά την αιφνιδιαστική παραίτησή του για «προσωπικούς λόγους».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στη Real life, οι δυο τους δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την κρίση στη σχέση τους και αποφάσισαν από κοινού να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Ωστόσο, συνεχίζουν να ζουν ακόμα κάτω από την ίδια στέγη, ενώ συνεργάζονται στη θεατρική παράσταση «Οι Τσέντσι» του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, στην οποία πρωταγωνιστεί ο  Γιάννης Νταλιάνης και σκηνοθετεί η Μαριλίτα Λαμπροπούλου...


Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, την Έλλη και τη Μαρίνα. Μάλιστα η Έλλη, που είναι η μεγαλύτερη, συμμετείχε στη μίνι δραματική σειρά εποχής «Αγάπη παράνομη», η οποία είχε κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τον Ιανουάριο του 2022. Τότε ήταν 12 ετών.