Breaking News

J2US: Δεν αποχώρησε κανένα ζευγάρι - Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τ
o 5ο live του «Just The 2 of Us», που προβλήθηκε στον Alpha το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε χωρίς να αποχωρήσει κάποιο ζευγάρι.

Στο 5ο live απουσίαζαν η Δώρα Παντέλη και ο Γιάννης Ξανθόπουλος, καθώς ο τραγουδιστής διανύει μία δύσκολη εβδομάδα, μετά το γνωστό θανατηφόρο τροχαίο στο Μενίδι, στο οποίο ενεπλάκη.

Επίσης, στη σκηνή του J2US εμφανίστηκε για τελευταία φορά η Άντζελα Δημητρίου, η οποία είναι ζευγάρι στο μουσικό σόου με τον  Στέλιο Δρουμαλιά.

Η μητέρα της τραγουδίστριας έφυγε από τη ζωή τον περασμένο μήνα, με την Άντζελα Δημητρίου να σημειώνει:

«Σας αγαπάω όλους, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, πέρασα υπέροχα εδώ στο J2US, αλλά δυστυχώς πρέπει να φύγω. Πρέπει να φύγω γιατί όλοι ξέρετε ότι έχω κάποιο θέμα σοβαρό και δεν μπορώ να μείνω άλλο. Η ψυχή μου και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά που μου προσφέρετε, αλλά θεωρώ ότι πρέπει λίγο να ηρεμήσω, να ξεκουραστώ και εδώ είμαστε. Θα ξαναέρθω, μην στεναχωριέστε».


Τα ζευγάρια εμφανίστηκαν στη σκηνή του J2US, προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν τους τηλεθεατές και την κριτική επιτροπή, ωστόσο στο τέλος δεν υπήρξε αποχώρηση.

Ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σήμερα, λόγω όλων αυτών που έγιναν, δε θα αποχωρήσει κανένα ζευγάρι. Οι ψήφοι του τηλεοπτικού κοινού θα μεταφερθούν και θα συμψηφιστούν στο επόμενο live».


Νωρίτερα, ο Νίκος Κοκλώνης είχε γνωστοποιήσει την ανάθεση των τραγουδιών για το επόμενο live.


Να σημειωθεί ότι ανάθεση τραγουδιών έγινε σε 14 ζευγάρια, καθώς η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε, ενώ ο Γιάννης Ξανθόπουλος αντιμετωπίζει τη δύσκολη κατάσταση με το τροχαίο.
  1. Γιάννης Καπετάνιος - Μαρία Καρλάκη
  2. Άννα Μπεζάν - Κωνσταντίνος Μαργαρίτης
  3. Γαλάτεια Βασιλειάδη - Γιώργος Παπαδόπουλος
  4. Γιώργος Αμούτζας - Τάνια Μπρεάζου
  5. Τραϊάνα Ανανία - Δημήτρης Κόκοτας 
  6. Γιάννης Σεβδικάλης - Σοφία Κουρτίδου
  7. Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Χριστίνα Μηλιού
  8. Στάθης Σχίζας - Μαλού
  9. Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Ίαν Στρατής
  10. Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος - Daphne Lawrence
  11. Χρήστος Κούτρας - Στέλλα Κονιτοπούλου
  12. Μανώλης Κλωνάρης - Ζωή Παπαδοπούλου
  13. Θανάσης Πάτρας - Φαίη Ρουμπίνη
  14. Σωτήρης Γιαζιτζόγλου - Φειδίας Ηροδότου
Στα προηγούμενα live είχαν αποχωρήσει τα ζευγάρια: Ραφαήλ Καρυωτάκης - Joanne, Μπάγια Αντωνοπούλου - Χρίστος Αντωνιάδης και Αλίνα Κοτσοβούλου - Πέτρος Ίμβριος.

Το «Just The 2 of Us» στηρίζει και φέτος την ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων).