Breaking News

Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το Survivor έπεσα θύμα χάκερ, έχασα όλα μου τα χρήματα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τη Μαριάνθη Κάσδαγλη, την όμορφη πλοίαρχο που έγινε γνωστή μέσα από το Survivor.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη περιέγραψε πώς έπεσε θύμα κάποιου χάκερ, που κατάφερε να της αδειάσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς της, αλλά και την προσπάθειά της να συνεχίσει απτόητη τη ζωή της.

«Βγαίνοντας από το Survivor, στην περίοδο του κορονοϊού, έμενα μόνη μου σε ένα ένα διαμέρισμα για δέκα μέρες για να τελειώσω την καραντίνα και έπεσα θύμα χάκερ. Έχασα όλα μου τα χρήματα... και τα προσωπικά δεδουλευμένα και τα κέρδη και τις απολαβές από το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προσδιορίσει ποτέ δημόσια το ποσό καθότι είναι κάτι προσωπικό, εμού και του δικηγόρου μου που το γνωρίζει μόνο, αλλά σίγουρα δεν μιλάμε για λίγα χρήματα», εξομολογήθηκε η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Και τόνισε στη συνέχεια: «Μετά από δυο - τρία χρόνια περιμένω από μήνα σε μήνα να γίνει το δικαστήριο, αν και δε θα έλεγα πως έχει βρεθεί ο ένοχος. Δεν έδωσα ποτέ κάποιον δικό μου λογαριασμό και ακόμα αναρωτιέμαι πώς συνέβη αυτό. Έλαβα ένα μήνυμα αλλά ποτέ δεν προχώρησα σε κίνηση να δώσω προσωπικούς μου κωδικούς. Δεν γνωρίζω πώς συνέβη και περιμένουμε να βγει το αποτέλεσμα μέσα από το δικαστήριο».

«Είναι ένα άσχημο γεγονός, ένα ατυχές συμβάν αλλά, αν χάνεις τα χρήματα σου, δεν χάνεις τίποτα. Χάνεις αν χάσεις τον εαυτό σου. Όσο έχω τον εαυτό και την υγεία μου κι έχω δύναμη, όλα τα φτιάχνω και όλα γίνονται», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου...


Νωρίτερα, η όμορφη πλοίαρχος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα σε ένα ανδροκρατούμενο επάγγελμα, αλλά και για τα υπερατλαντικά ταξίδια που σημάδεψαν τη ζωή της.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε: «Το πιο δύσκολο ταξίδι μου ως πλοίαρχος ήταν στον Ατλαντικό, κάναμε 16 μέρες ταξίδι από Πειραιά για Ισλανδία».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.