Breaking News

Μαριώ: «Έμαθα ότι είχα συγγένεια με τον Άγιο Παΐσιο, η μητέρα μου δεν μου το είχε πει ποτέ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν η Μαριώ, η οποία μίλησε για τη συγγένεια της με τον Άγιο Παΐσιο, την οποία έμαθε πριν δέκα χρόνια. Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια του ρεμπέτικου τραγουδιού είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Τελευταία έχω μάθει πως είχα συγγένεια με τον Άγιο Παΐσιο. Έχει δέκα χρόνια που το έμαθα, δεν το ήξερα. Το έμαθα από τις ξαδέλφες μου, η μητέρα μου δεν μου το είχε πει ποτέ.

Η μαμά μου ήταν τόσο πικραμένη που έχασε τη μαμά της, μέσα στο καΐκι που ερχόταν το '23 μαζί με τη μαμά του Παϊσίου και την πέταξαν στη θάλασσα τη μαμά της (τη γιαγιά μου). Ήταν μεγάλο πλήγμα, μιας και η μαμά μου ήταν το πιο μεγάλο παιδί στην οικογένεια. Την έδεσαν μέσα στην κουβέρτα και την πέταξαν στη θάλασσα. Πώς να την πάνε από τη Μερσίνη στον Πειραιά; Θα μύριζε η σορός.

Δεν έτυχε ποτέ να μιλήσουμε για τον Παΐσιο κι εμένα με βρήκαν οι ξαδέλφες μου όταν έκανα μια εμφάνιση στα Γιάννενα. Κάποια στιγμή μου είπε ο ρεσεψιονίστ "Κυρία Μαριώ, ήρθαν δυο κοπέλες οι οποίες λένε ότι είναι ξαδέλφες σου". Του είπα ότι εκεί πέρα δεν γνώριζα κανέναν...


Μετά ήρθαν πιο αργά και τις είδα και μου είπαν "Είμαστε δεύτερα ξαδέλφια γιατί η μαμά σου και ο παππούς Παΐσιος είναι πρώτα ξαδέλφια". Εκεί το έμαθα και δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω, αλλά μου είπαν ότι ο παππούς Παΐσιος με ήξερε. Έλεγε "Μην την πειράζετε, είναι ταλαιπωρημένο κoρίτσι αυτό! Αφήστε την εκεί που είναι, ανεβαίνει ένα Γολγοθά αυτό το κoρίτσι"...».