Breaking News

«Μάρτυρας Κατηγορίας» - Νίκος Πολυδερόπουλος: «Μου είπαν ότι δεν ταιριάζουμε με κάποιον συνάδελφο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο θεατρικός παραγωγός αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του την επόμενη σεζόν με τον ίδιο και τον Νίκο Πολυδερόπουλο, στην παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας»... Ο Νίκος Πολυδερόπουλος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», όπου είπε στον Κώστα Τσουρό:

«Κανένας δεν υποχρεώνει κανέναν να φύγει, ο καθένας μπορεί να πει μια άποψη στην παράσταση και κάποιος παίρνει την απόφαση.

Η παράσταση πάει πάρα πολύ καλά... Όταν γίνεται sold out, τι αναβάθμιση θέλεις να κάνεις στην παράσταση; Οι παραστάσεις είναι sold out από την αρχή μέχρι τώρα. Την αντικατάσταση στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν την καταλαβαίνω, αλλά τέλος πάντων...

Είχαμε κλείσει να είμαστε στην παράσταση, εγώ τουλάχιστον συζητούσα τα οικονομικά. Ο σκηνοθέτης με είχε πάρει και μου είπε "θέλω να είμαστε μαζί και του χρόνου". Επίσης, ο παραγωγός με είχε πάρει και μου είπε "θέλω να είμαστε μαζί". Υπήρχε μια συμφωνία στο οικονομικό και τελικά ανακοινώθηκε ότι δε θα είμαστε στην παράσταση.

Μου το ανακοίνωσαν λίγες ημέρες μετά το μνημόσυνο του αδερφού μου. Το θέμα δεν είναι ότι μου το ανακοίνωσαν σε μια δύσκολη στιγμή, είναι ο τρόπος που ανακοινώθηκε. Ο κάθε σκηνοθέτης μπορεί να θέλει να αλλάξει το cast του, με έναν πιο σοβαρό λόγο θα έλεγα. Ο λόγος είναι ότι δεν ταιριάζουμε καλλιτεχνικά με κάποιον συνάδελφο. Οφείλω να το σεβαστώ και, από μια παράσταση που δε μας θέλουν, φεύγουμε, δε μας διώχνει κάποιος. Δηλαδή, δεν αισθάνομαι διωγμένος...


Δε θα έλεγα ότι έχει συμβεί κάποιο έντονο περιστατικό... Δεν μπορώ να καταλάβω, δεν ξέρω... Εγώ θα είμαι στην παράσταση μέχρι τις 28 Απριλίου, τότε λήγει η σύμβασή μου... Δε θεωρώ ότι μπορούμε να δώσουμε συνέχεια σε κάτι τέτοιο, ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του και δέχεται και τις συνέπειές του... Είναι σαν ψέμα όλο αυτό που συμβαίνει φέτος, "Σαν ψέμα" λέγεται και η νέα σειρά που θα παίξουμε στο Open, οπότε πάμε για τα επόμενα που έρχονται».