Breaking News

Η στιγμή που ο Matt Damon κάνει τατουάζ και ο Chris Hemsworth του κρατά το χέρι (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Matt Damon έκανε τατουάζ, με τον φίλο του Chris Hemsworth να του κρατά το χέρι. Οι δυο διάσημοι ηθοποιοί είχαν μαζί τους και τις συζύγους τους.

Την αποκάλυψη έκανε η Trudy Lines, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Corina Weikl. Σε ανάρτησή της στο Instagram, η tattoo artist δημοσίευσε δύο βίντεο και μία σειρά από φωτογραφίες.

Οι δύο ηθοποιοί και φίλοι συνάντησαν την Corina Weikl νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Ο Matt Damon έκανε τατουάζ, με τον Chris Hemsworth να του κρατά το χέρι και να τον ακουμπά τρυφερά στο κεφάλι.

Ο Chris Hemsworth είχε μαζί του τη σύζυγό του και ηθοποιό, Elsa Pataky, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά. Οι δυο τους έκαναν, επίσης, τατουάζ. Στην παρέα τους ήταν και η σύζυγος του Matt Damon, η Luciana Damon (Barroso).


Η συγκέντρωση είχε γίνει στο Λος Άντζελες, πριν την τελετή απονομής των Όσκαρ (10/3), σε ένα όμορφο σκηνικό με θέα τη Νότια Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με το People, εκτός από το νέο τατουάζ, ο Matt Damon έχει και άλλα με τα ονόματα των κορών του (Stella, Gia, Isabella και Alexia) και της συζύγου του.