Breaking News

Sin Boy: Οι δηλώσεις της αδελφής του για την επίθεση που δέχθηκε ο τράπερ - «Είναι στο νοσοκομείο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η αδελφή του Sin Boy μίλησε στο «Γειά σου» για την άγρια επίθεση που δέχθηκε ο γνωστός τράπερ, την ώρα που έκανε live στο TikTok, ενώ βρισκόταν σε κομμωτήριο. Μάλιστα, απάντησε και σε όσους θεωρούν ότι η επίθεση ήταν στημένη. Συγκεκριμένα, είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Πήγαμε στο νοσοκομείο γιατί φοβόμουν μην είχε κάποιο αιμάτωμα στο κεφάλι. Είναι μέσα στο νοσοκομείο. Είναι η μητέρα μου τώρα εκεί, μαζί του. Το κεφάλι του πονάει, ζαλίζεται. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα.

Ήταν live στο TikTok, εγώ ήμουν πίσω στην αυλή. Ξαφνικά, ακούσαμε μεγάλους θορύβους, σαν πράγματα να πέφτουν, να χτυπιούνται. Λέει η φίλη μου "έλα, τον χτυπάνε" και μπαίνω εγώ μέσα και ήταν δυο μαντραχαλάδες με full face. Πήγανε κατευθείαν γι' αυτόν και κατευθείαν με γροθιά. Έπεσε κάτω και του ρίχνανε και κλωτσιές. Ήταν και ένας με σκαμπό στο χέρι και πήγε να του το ρίξει στο κεφάλι.

Ήταν χάλια το πρόσωπό του, κατακόκκινο, ήταν πεσμένος κάτω. Σηκώθηκε ζαλισμένος και τον κάτσανε μετά τα κορίτσια. Του φέραμε νερό, προσπάθησα κι εγώ να τον βοηθήσω και πήγαμε σε ένα φαρμακείο. Αυτοί έτρεξαν, βγήκαν έξω κι άρχισαν να τρέχουν...


Πάντα κάνει live στο TikTok και έτυχε να κάνει εκείνη τη στιγμή. Έφαγε μια γερή φάπα, μόνο ψεύτικη δεν ήταν. Ο  αδερφός μου εκείνη τη στιγμή είχε στα μαλλιά του ντεκαπάζ, βαφές. Του ρίχνουν μια σφαλιάρα και πετάγεται όλη η ντεκαπάζ παντού στο πρόσωπό του. Φοβήθηκε μην πάθουν κάτι τα μάτια του, μην καεί, γιατί έχει και μυωπία και αστιγματισμό».