Breaking News

Survivor: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής (24/3), οι Κόκκινοι επικράτησαν εύκολα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, με τους Μπλε να υποδεικνύουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Γιώργο Γκιουλέκα. Ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά και όταν συνεχίστηκε, ο παίκτης της μπλε ομάδας έφτασε μέχρι τον τελικό στόχο, όπου οι δυνάμεις του τον πρόδωσαν και κατέρρευσε. Ωστόσο ο Φάνης εμφανίστηκε αργότερα στο συμβούλιο, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του...


Οι Κόκκινοι σημείωσαν συντριπτική νίκη, καθώς επικράτησαν με 12-4 απέναντι στους παίκτες της μπλε ομάδας...


Στο συμβούλιο, η μπλε ομάδα οδηγήθηκε σε ψηφοφορία, με την Ευγενία Μπόρλα να αναδεικνύεται πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, καθώς ψηφίστηκε σχεδόν από όλους τους συμπαίκτες της.

«Έχω τις λιγότερες νίκες, οπότε δικαίως με ψήφισαν τα παιδιά. Δεν ξεκίνησα καλά από την αρχή και μετά κατρακύλησα και ψυχολογικά, ωστόσο το τελευταίο διάστημα το παλεύω. Υπάρχουν run που τα πάω καλά και θα ήθελα να με εμπιστεύονται οι συμπαίκτες μου. Δε λέω ότι με υποτιμούν, αλλά στην πλειοψηφία τους θεωρούν ότι θα χάσω. Δεν τους κατηγορώ... κι εγώ το ίδιο μπορεί να έκανα», είπε η Ευγενία στον Γιώργο Λιανό.