Breaking News

Survivor: Η τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση - Χαμός στο συμβούλιο με τον Γιώργο Γκιουλέκα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο «τάκος» βάφτηκε... κόκκινος στο Survivor, καθώς και ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι από την κόκκινη ομάδα.

Στo επεισόδιο της Τετάρτης (20/3), η μπλε ομάδα κέρδισε και την τέταρτη ασυλία της εβδομάδας με σκορ 12-9...


Στο συμβούλιο υπήρξε έντονη αντιπαράθεση, με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να τα βάζουν με τον Γιώργο Γκιουλέκα, ο οποίος ζήτησε να μην αγωνιστεί καθώς νιώθει καταπονημένος.

Ο Γιώργος άφησε υπόνοιες ότι τον πιέζουν επίτηδες να αγωνιστεί προκειμένου να καταρρεύσει και να μην φτάσει στα ατομικά αγωνίσματα. Μάλιστα ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν, καθώς νιώθει ότι δεν τον στηρίζουν.

Οι Κόκκινοι ενοχλήθηκαν που ο Γιώργος συνομίλησε με τον Τζέιμς Καφετζή κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος. Ο Τζέιμς υποστήριξε τον φίλο του και στο συμβούλιο, ενώ οι Κόκκινοι τόνισαν ότι ο Γιώργος δεν έχει προσαρμοστεί καθώς του λείπει η πρώην ομάδα του...



Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Παππάς εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, καθώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο μάτι του.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ήδη ο Νίκος Ρικουνάκης, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και ο Γιάννης Περπατάρης από την κόκκινη ομάδα.

Οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν ξανά και υπέδειξαν ως τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Χριστόφορο Ταξίδη...





Στο επόμενο επεισόδιο, οι τέσσερις παίκτες της κόκκινης ομάδας θα μονομαχήσουν, διεκδικώντας την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.