Breaking News

Άγιοι Ανάργυροι: Όσα υποστήριξε στην κατάθεσή της η αξιωματικός υπηρεσίας (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Πρωινό παρουσίασε όσα υποστήριξε στην κατάθεσή της η αξιωματικός υπηρεσίας, σχετικά με τη δολοφονία της 28χρονης.

Η 28χρονη μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον πρώην σύντροφό της, το βράδυ της 1ης Απριλίου, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Η Κυριακή Γρίβα είχε πάει στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων, συνοδευόμενη από έναν φίλο της, ο οποίος ήταν ο παιδικός της έpωτας και τις τελευταίες ημέρες είχε σταθεί δίπλα της.


Την Τετάρτη (17/4), η εκπομπή του ΑΝΤ1 παρουσίασε όσα ανέφερε η νεαρή αξιωματικός υπηρεσίας. Συγκεκριμένα, τόνισε στην κατάθεσή της:

«Μετά από περίπου 3-4 λεπτά, άκουσα έναν άντρα να φωνάζει "βοήθεια, τη σκοτώνει, τη σκοτώνει". Αμέσως εγώ και η συνάδελφος βγήκαμε στο μπαλκόνι, το οποίο κοιτάει προς τη σκοπιά του τμήματος και είδαμε δύο άτομα πεσμένα στο έδαφος και τον αρχιφύλακα (σκοπός) να στέκεται όρθιος. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι είχε γίνει. Εγώ και η συνάδελφος κατεβήκαμε γρήγορα στη σκοπιά για να δούμε τι έγινε. Φτάνοντας στη σκοπιά, είδα τη γυναίκα, που βρισκόταν πριν λίγο στο γραφείο μας, πεσμένη στο έδαφος,  μπρούμυτα... Κοντά της βρισκόταν ένας άντρας, καθισμένος σε ένα πεζούλι, μπροστά από τη σκοπιά...

Ενώ προσπαθούσα να καταλάβω τι έγινε, ο άντρας που είχε φύγει μαζί με τη γυναίκα που σας ανέφερα, ο οποίος βρισκόταν δίπλα στη σκοπιά, μας είπε ότι τη μαχαίρωσε  ο προαναφερόμενος άντρας. Ψάχνοντας για το μαχαίρι, είδα τον άντρα να σηκώνει το δεξί του χέρι κρατώντας ένα μαχαίρι και να το καρφώνει στον λαιμό του... Είπα αμέσως στον αρχιφύλακα (σκοπό), αφού ήταν πιο κοντά, να του πάρει το μαχαίρι από τα χέρια. Εκείνος του το πήρε, το πέταξε στο έδαφος κι εγώ το κλώτσησα πιο μακριά για να μην το φτάνει ο άντρας».