Breaking News

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ, προσπαθώ να έχω εμπιστοσύνη στο πώς βλέπει η Δικαιοσύνη τα πράγματα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Super Κατερίνα» πρόβαλε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη στη διαδικτυακή εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ στο «Πρώτο Θέμα».

Ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος θα είναι ξανά υποψήφιος στις επικείμενες Ευρωεκλογές, αυτή τη φορά με το «Πράσινο Κίνημα», ρωτήθηκε για την καταγγελία που είχε γίνει εις βάρος του, η οποία αφορούσε τον Ιανουάριο του 2020 και που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον Απρίλιο του 2023.

Την καταγγελία σε βάρος του, για σeξουαλική κακoποίηση, είχε καταθέσει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου.

«Κατηγορηματικά και ξεκάθαρα λέω ότι δεν είχα καμία σχέση με αυτή την υπόθεση. Ρώτησα τη δικηγόρο μου και μου είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ζητήσω να έρθω σε επικοινωνία με την άλλη πλευρά, γιατί νομικά δεν είναι σωστό. Ακολούθησα τις οδηγίες της», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης...


Και πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ. Δε νομίζω ότι θα εξοκείλουμε τόσο πολύ από την πραγματικότητα. Αν γίνει η δίκη και υπάρξει κάτι αρνητικό, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει κάτι αρνητικό. Προσπαθώ να έχω εμπιστοσύνη στο πώς βλέπει η Δικαιοσύνη τα πράγματα και στο πώς μπορεί να μπει βαθιά, να δει την πραγματικότητα και να βγάλει ένα δίκαιο αποτέλεσμα»