Breaking News

Αλέξης Κούγιας σε Έλενα Παπαβασιλείου: «Πήρα μια μοτοσικλέτα και τσακίστηκα, με έσωσε ένας συγγενής σας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης (24/4), η Έλενα Παπαβασιλείου φιλοξένησε στην εκπομπή «EQ» του Action 24 τον Αλέξη Κούγια.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για ένα ατύχημα που είχε στο παρελθόν, την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα είχε ένα τροχαίο με τη μηχανή του και τον έσωσε ο θείος της παρουσιάστριας, ο οποίος ήταν γιατρός.

Αλέξης Κούγιας: «Mε τα πρώτα μου λεφτά από το ποδόσφαιρο, πολλά λεφτά, πήρα μια μοτοσικλέτα και δυστυχώς τσακίστηκα. Άμα είσαι από την Πετρούπολη, μοτοσικλέτα θα πάρεις. Πήρα μοτοσικλέτα λοιπόν και πήγα να κάνω τον γαμπρό στο Λουτράκι, που έπαιζα μπάλα και στο Ξυλόκαστρο, που ήταν τότε η Μύκονος της εποχής. Δεν υπήρχαν τότε καράβια και αεροπλάνα για τη Μύκονο. Το κέντρο της κοσμικής Αθήνας για τα καλοκαίρια ήταν το Λουτράκι που ήταν πιο κοντά και το Ξυλόκαστρο που ήταν πιο πέρα. Εγώ πήρα τη μηχανή, ομορφόπαιδο κι έκανα τον γαμπρό με τη μηχανή. Ένας φορτηγατζής κοιμήθηκε, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και μάλιστα θα το πω... Αυτός που με έσωσε, όπως μου είπατε, ήταν ένας συγγενής σας...».


Έλενα Παπαβασιλείου: «Ναι, ο αδελφός του παππού μου. Ο θείος μου...».

Αλέξης Κούγιας: «O οποίος και έφυγε πολύ νωρίς από ό,τι έμαθα, σε πολύ μικρή ηλικία...».

Έλενα Παπαβασιλείου: «Δυστυχώς έφυγε νωρίς, ήταν ένας καταπληκτικός γιατρός...».

Αλέξης Κούγιας: «Αυτός με έσωσε, 19 μήνες στο ΚΑΤ. Β' Κλινική του ΚΑΤ, θάλαμος 20 ατόμων με κομμένα χέρια, πόδια, μάτια, οτιδήποτε. Γι' αυτό λέω καμιά φορά πως ό,τι μου συνέβη, εξέλιξε την προσωπικότητα του Κούγια ο οποίος και δεν είναι ένας συνηθισμένος δικηγόρος».