Breaking News

Eurovision: Αναχώρησε για το Μάλμε η ελληνική αποστολή - Μαρίνα Σάττι: «Είναι όλα έτοιμα, έχουμε επιλέξει αυτό που θα φορέσω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ελληνική αποστολή αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (28/4) για τη Σουηδία, όπου θα διεξαχθεί η 68η Eurovision.

Οι ημιτελικοί της 68ης Eurovision θα πραγματοποιηθούν στο Μάλμε της Σουηδίας την Τρίτη 7 Μαΐου (1ος ημιτελικός) και την Πέμπτη 9 Μαΐου (2ος ημιτελικός). Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου.

Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, με το τραγούδι «Ζάρι». Η γνωστή τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στην 3η θέση του 2ου ημιτελικού.

Η ελληνική αποστολή αναχώρησε για τη Σουηδία το μεσημέρι της Κυριακής, με τη Μαρίνα Σάττι να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τη συνάντησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Είμαστε έτοιμοι, είναι όλα έτοιμα. Σήμερα είναι η μέρα που ταξιδεύουμε και αύριο το πρωί έχουμε πρόβα πολύ νωρίς. κρατάμε δυνάμεις και... για να δούμε. Θέλω να έρθει η αυριανή μέρα, να καταλάβω λίγο τι γίνεται εκεί, να δουν και αυτοί τι κάνουμε εμείς. Να κάνουμε ό,τι προσαρμογές, ό,τι αλλαγές μπορεί να χρειαστούν. Εγώ νιώθω πολύ χαρούμενη», είπε αρχικά η τραγουδίστρια...


Και συνέχισε: «Έχω κοιμηθεί, θα κοιμηθώ και σήμερα, προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και χαλαρή. Μ' αυτό το τραγούδι (το "Ζάρι") δεν γίνεται να μην χορέψεις πάνω στη σκηνή. Έχει πολλές διαφορετικές σκηνές και εικόνες, ανυπομονώ να τις δείτε κι εσείς και να τις δούμε κι εμείς. Γιατί πολλά κομμάτια, τα έχουμε δοκιμάσει μεν σε μια συνθήκη προσομοίωσης, αλλά πρώτη φορά θα τα δούμε όλα μαζί και με την ανυπέρβλητη τεχνική υποδομή που έχουν εκεί».

«Έχουμε επιλέξει αυτό που θα φορέσω. Νομίζω ότι έχουμε βρει το αγαπημένο μας, αλλά έχουμε βέβαια και άλλες επιλογές. Το χρώμα του φορέματος θα είναι ροζ-μωβ, λιλά, κάπως έτσι, με μια μπότα συγκλονιστική από κάτω, θα τη δείτε» πρόσθεσε η Μαρίνα Σάττι.