Breaking News

Eurovision - Μαρίνα Σάττι: «Μου φαίνεται περίεργο να υπάρχει μια τέτοια πρόθεση, δεν ισχύει το δημοσίευμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Μαρίνα Σάττι, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η Μαρίνα Σάττι είπε στον Γιάννη Πουλόπουλο για το «Ζάρι»: «Το πίστευα το τραγούδι και το πιστεύω ακόμα. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δε θα άλλαζα κάτι... ».


«Πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι αυτή. Δε νομίζω ότι παραποιήσαμε κάτι από το πώς θα γινόταν στην πραγματικότητα. Αυτό είναι ένα σπίτι με αυλή και φέραμε κάτι ψιλά να φάμε και να πιούμε και να παίξουμε με τους μουσικούς, αλλά δεν νομίζω πως δεν είναι κάτι αληθινό αυτό που δείξαμε. Τουλάχιστον στο lifestyle που ζω εγώ», τόνισε η γνωστή τραγουδίστρια...


Όταν ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, μετά από δημοσίευμα εφημερίδας, που ανέφερε ότι η ΕΡΤ έχει ήδη προαποφασίσει πως η επιτροπή δε θα δώσει υψηλή βαθμολογία στην κυπριακή συμμετοχή, η Μαρίνα Σάττι απάντησε:

«Μου φαίνεται περίεργο ξαφνικά για την Ελλάδα και την Κύπρο, από εκεί που είμαστε αγαπημένοι πάντα, να υπάρχει μια τέτοια πρόθεση και ειδικά φέτος που είναι μία τόσο ταλαντούχα κοπέλα. Δεν νομίζω ότι ισχύει και έτσι με έχουν ενημερώσει. Πιστεύω ότι η Silia Kapsis είναι τρομερή τραγουδίστρια και χορεύτρια. Δεν ξέρουμε ακόμα κανένας τι αξίζει, ούτε εμείς, γιατί δεν έχουμε δει ακόμα τη σκηνική παρουσία».