Breaking News

Γ. Αγγελόπουλος: «Θυμήθηκα την τελευταία μέρα πριν κλείσουμε τα κινητά μας στο Survivor, είχα ζητήσει με ένα μήνυμα...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη σημασία της πίστης στη ζωή μας μίλησαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η ψυχολόγος Υγείας Άννα Χατζηδημητρίου, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας Vita».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μοιράστηκε με τους τηλεθεατές μία χαρακτηριστική στιγμή, πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να πάρει μέρος στο Survivor του 2017.

Ο νικητής του 1ου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης είπε αρχικά στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη: «Η πίστη στον Θεό μπορεί να μοιάζει ακόμα κάτι παρωχημένο η παλιομοδίτικο, μπορεί και όχι. Εξαρτάται από το πιστεύω το κάθε ανθρώπου, είναι καθαρά εσωτερική υπόθεση και στάση ζωής».

Και αποκάλυψε στη συνέχεια για το Survivor: «Γελάω γιατί θυμήθηκα την τελευταία μέρα, όταν πήγαινα σε αυτό το ταξίδι, όπου το τελευταίο στην ουσία πράγμα πριν να κλείσουμε τα κινητά μας ήταν το εξής: Είχα ζητήσει από έναν φίλο, συμμαθητή, γείτονα, συνομήλικο και πνευματικό στην πορεία - είναι ο πατήρ Ιωσήφ στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας που έχουμε στη Σκιάθο - με ένα μήνυμα "πάω να συμμετάσχω στο Survivor, άναψε μου ένα κερί και κάνε μια προσευχή να το κερδίσω". Που δεν ήξερε καν τι είναι το Survivor... Ο λόγος που το ζήτησα αυτό δεν ήταν φυσικά ούτε για να γίνω ηθοποιός, ούτε οτιδήποτε άλλο. Δεν είχα φανταστεί καν τι ακολουθεί από όλο αυτό και τι ευκαιρίες μπορεί να μου δοθούν. Είχα σκεφτεί πως ήθελα να πάω κάπου και αν μου είναι ευλογημένο, να βοηθηθώ... Και έγινε...».


«Βέβαια, εγκυμονούσαν και πάρα πολλοί κίνδυνοι μετά από αυτό. Η οποιαδήποτε ώθηση αρχικά, έκθεση στη συνέχεια και ούτω καθεξής, θέλει διαχείριση, γιατί μπορεί να σε γκρεμίσει κιόλας η ταχύτητα αυτή με την οποία αναπτύσσονται τα πράγματα. Εκεί με βοήθησε μόνο η προσευχή, πρώτα απ' όλα», πρόσθεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.