Breaking News

Γιώργος Λιάγκας για Νίκο Καρβέλα: «Ήταν αγενής, δεν μπορείς να προσβάλεις στα μούτρα μια γυναίκα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Καρβέλας παραχώρησε - χθες, αργά το βράδυ (1/4) - μία επεισοδιακή συνέντευξη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα», που προβλήθηκε ζωντανά στο Mega.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τη συνέντευξη στο Πρωινό, όπως και η Φαίη Σκορδά στο «Fay's Time», όπου προβλήθηκαν και σχετικά αποσπάσματα.

Ο Νίκος Καρβέλας είπε, μεταξύ άλλων, στη Νίκη Λυμπεράκη: «Πιάνεσαι από μία λέξη. Δε θα μου λες τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω... Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο, ο οποίος δε θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια, όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα (σ.σ. ότι η Βουλή είναι ένας βόθρoς). Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω σε σένα, αλλά στον κόσμο, εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο... Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ’ αυτών... Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική για μένα...».


Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι ο γνωστός συνθέτης ήταν προσβλητικός απέναντι στη δημοσιογράφο. Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Την κυρία Λυμπεράκη δεν τη ξέρω και δεν έχω δει καμία εκπομπή της, ούτε δελτία ειδήσεων. Είναι η πρώτη φορά που τη βλέπω στην τηλεόραση. Δεν την άφησε να μιλήσει ο Καρβέλας. Θεωρώ ότι ήταν αγενής μαζί της. Όταν αποδέχεσαι μία πρόσκληση, οφείλεις να είσαι ευγενικός. Είναι άλλο σκληρός, άλλο αγενής.

Ο Νίκος Καρβέλας, που είναι όντως ένας ευφυής άνθρωπος, ήταν προσβλητικός. Δεν τον υποχρέωσε κανένας. Αφού αποδέχεσαι μία πρόσκληση, οφείλεις να είσαι ευγενής. Δεν μπορείς να προσβάλλεις στα μούτρα με αυτόν τον τρόπο μία γυναίκα».