Breaking News

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Συγκλονίζει το μήνυμα του πατέρα της Κυριακής στον φίλο της και αυτόπτη μάρτυρα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Πρωινό παρουσίασε τη Δευτέρα (8/4) το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα της 28χρονης Κυριακής, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ο φίλος της, που είχε συνοδεύσει την Κυριακή στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και την είδε να αφήνει την τελευταία της πνοή, ήταν ο παιδικός της έpωτας, ο οποίος στάθηκε δίπλα της και γνωρίζει λεπτομέρειες για όσα βίωσε η 28χρονη το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Πρωινό η Κέλλυ Χεινοπώρου, ο πατέρας της Κυριακής τον έχει καλέσει πολλές φορές στο τηλέφωνο, αναζητώντας λεπτομέρειες, ωστόσο δεν τον βρίσκει...


Την ημέρα της κηδείας της, ο πατέρας της Κυριακής του έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα, στο οποίο ανέφερε:

«(όνομα) μου γεια σου... Είμαι ο μπαμπάς της Κικής μας... Είναι δύσκολη μέρα για όλους μα πιο πολύ για μένα... Θέλω να είσαι δυνατός και γερός... Σήμερα που θα την πάω νύφη... μακάρι να μας περίμενες εσύ στα σκαλιά για να στην παραδώσω... αλλά δυστυχώς δεν μας έκανε το χατίρι η ζωή... Όποτε θες μπορείς να μου μιλήσεις!!! Να είσαι δυνατός».