Breaking News

Ηλίας Αλεξίου: «Έχω IQ 164, είναι λίγο μοναχικός ο δρόμος για τους ευφυείς ανθρώπους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» τον Ηλία Αλεξίου. Ο «Αδέκαστος επιθεωρητής» από το «The Chase» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων:

«Έχω IQ 164 στην κλίμακα Κατέλ, δεν είναι όλες οι κλίμακες ίδιες. Έτυχε κάποια στιγμή - αν θες από ματαιοδοξία - και έκανα το τεστ... Είναι λίγο μοναχικός ο δρόμος για τους πολύ ευφυείς ανθρώπους. Εγώ δεν παντρεύτηκα την πιο όμορφη γυναίκα που πέρασε από τη ζωή μου, αλλά εκείνη που μπόρεσε να με καταλάβει περισσότερο. Η γυναίκα μου δεν ζηλεύει γιατί ήξερε πάντα ότι είμαι τόσο ιδιόρρυθμος, που δεν μπορεί να με αντέξει κανένας άλλος άνθρωπος...

Το πρώτο τηλεπαιχνίδι που πήγα ήταν η "Mega Banca" το 1994. Ήμουν νιόπαντρος, κέρδισα ένα αυτοκίνητο και το έκανα δώρο στη γυναίκα μου. Η αδελφή μου είχε κάνει την αίτηση για μένα χωρίς να το ξέρω. Μετά από 15 μέρες πήγα στο "Ο καλύτερος κερδίζει" με τον Μίλτο Μακρίδη και ξανακέρδισα. Ακολούθησαν ο "Αδύναμος Κρίκος", το "Δέκα με Τόνο" και άλλα. Συνολικά πρέπει να έχω κερδίσει 70 με 100 χιλιάδες ευρώ από τα τηλεπαιχνίδια...

Χτύπησε μια μέρα το τηλέφωνο από την παραγωγή του "The Chase", γιατί είχαν κρατήσει το βιογραφικό μου από προηγούμενα τηλεπαιχνίδια. Μου είπαν "ετοιμάζουμε κάτι καινούργιο, θα θέλατε να έρθετε αλλά όχι σαν παίκτης;" Εγώ εκείνη την περίοδο έβλεπα το αγγλικό "The Chase" και απάντησα "αν είναι για Chaser, έρχομαι".

Στο Chase μας "άλλαξαν τα πετρέλαια" με τα τεστ. Κάθε 15 μέρες ήμουν στα γραφεία της παραγωγής και απαντούσα σε τεστ γνώσεων... Εγώ δεν διαβάζω ειδικά για το παιχνίδι. Ενημερώνομαι για τις εξελίξεις της τεχνολογίας, της επιστήμης και για τα κουτσομπολιά, στα οποία δεν είμαι καλός. Επίσης, δεν τα πάω καλά στα αθλητικά».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.