Breaking News

J2US: Ψινάκης σε Ίαν Στρατή για Μ. Συνατσάκη - «Δεν πάω τη γυναίκα σας - Εκμεταλλεύονται το metoo για να πουλήσουν δυο ρουχαλάκια» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα αναπάντεχο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (27/4), στο 10ο live του «Just The 2 of Us».

Ο Ηλίας Ψινάκης πήρε τη θέση της Δέσποινας Βανδή στην κριτική επιτροπή, καθώς η τραγουδίστρια απουσίαζε, λόγω προγραμματισμένης εμφάνισης που είχε στο Σίδνεϊ.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ίαν Στρατής είναι ζευγάρι στο μουσικό σόου του Alpha. Ο Ηλίας Ψινάκης τόνισε ότι δεν συμπαθεί τη σύζυγό του Ίαν Στρατή, τη Μαίρη Συνατσάκη, με τα λεγόμενά του να προκαλούν την αντίδραση του Νίκου Κοκλώνη, καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα να απαντήσει η γνωστή influencer και επιχειρηματίας.

Όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που ο Ηλίας Ψινάκης κλήθηκε να αξιολογήσει την εμφάνιση του ζευγαριού. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι είχε αρνητική γνώμη για τον Ίαν Στρατή, λόγω της συζύγου του.

Ηλίας Ψινάκης σε Ίαν Στρατή: «Δεν σας είχα δει ποτέ live - μόνο στο ίντερνετ - και είστε καταπληκτικός. Μου είστε πάρα πολύ συμπαθής και σας εκτίμησα πάρα πολύ. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα και δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά. Για δικούς μου λόγους, μου είχε κάνει κάτι με το metoo. Είστε πραγματικά καταπληκτικός, έμεινα».

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Άρα, δεν συμπαθείτε ούτε κι εμένα...».

Ηλίας Ψινάκης: «Όχι, δεν αναφέρομαι σε εσάς...».


Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά μου. Είναι πολύ άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το metoo, ως επιχείρημα για να μη συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν παλέψει για το metoo αξίζουν αγάπη κι όχι αντιπάθεια. Η βαθμολογία δεν έπρεπε να είναι 6 αλλά 0, γιατί το 6 είναι μεσοβέζικο. Εφόσον υπάρχει τόσο ξεκάθαρη θέση έπρεπε να είναι 0».

Ηλίας Ψινάκης: «Βεβαίως και σέβομαι το metoo και ήμουν από τους πρώτους που στήριξαν τις γυναίκες και τον κάθε αδικημένο. Εγώ μιλάω από προσωπική εμπειρία. Ήμασταν στο X-Factor και - συνεννοημένος με την κυρία Κατερίνα Λιόλιου - έκανα ότι και καλά της κατέβασα το σoυτιέν. Την άλλη μέρα, η σύζυγος του κυρίου Στρατή άρχισε ένα metoo που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλοι με έλεγαν βιaστή. Η κ. Λιόλιου με την επέμβαση της κυρίας αυτής - έχοντας το metoo ως σημαία - για μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχαν πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια».

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αν έχουμε διαφορά με έναν άνθρωπο, το λύνουμε επί προσωπικού και όχι στην τηλεόραση».