Breaking News

Σ. Κωνσταντινίδης: «Φεύγω ανακουφισμένος από το Mega Καλημέρα γιατί τα παιδιά από τη δημοσιογραφική ομάδα έχουν προτάσεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έπειτα από τρία χρόνια, το «Mega Καλημέρα» έριξε τίτλους τέλους το πρωί της Παρασκευής (26/4). Μετά το φινάλε της εκπομπής, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε στους δημοσιογράφους, που βρίσκονταν έξω από τα στούντιο:

«Με πολλή αγάπη θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που συνεργαστήκαμε και φέτος στο "Mega Καλημέρα" και ειδικά τα παιδιά που ξυπνούσαν κάθε μέρα, πριν ανατείλει ο ήλιος. Aυτά είναι τα παιδιά στο μοντάζ και οι συνάδελφοι στις κάμερες. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό Πάσχα με αγάπη μεταξύ μας. Δε θα πω κάτι άλλο γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι τα είπαμε και προχθές, δεν είμαι άνθρωπος που έχει κρυφτεί σε τίποτα.

Θα σας πω ότι φεύγω και πάρα πολύ ανακουφισμένος, μιλώντας με τα παιδιά από τη δημοσιογραφική ομάδα. Είτε γιατί πάρα πολλοί από αυτούς έχουν προτάσεις και θα αποφασίσουν αν θέλουν να κάνουν διακοπές ή να συνεχίσουν, γιατί υπάρχουν πολλές προτάσεις, είτε γιατί το Mega μερίμνησε για το επόμενο κενό, χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες...


Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, δεν υπήρχε κανένας τσακωμός μεταξύ μας. Ψεύτικα χαμόγελα δεν υπήρχαν με κανέναν και με τίποτα. Eξαιρετικοί συνάδελφοι όλοι, με ποιότητα χαρακτήρα και μεγάλη εμπειρία ζωής. Τώρα ήρθε η ώρα να ζήσουμε όλοι το Πάσχα και τη Μεγάλη Εβδομάδα».