Breaking News

Λένα Παπαδοπούλου: «Είμαστε 24 χρόνια μαζί, το μυστικό είναι ότι δεν παντρευτήκαμε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «The 2Night Show» ήταν καλεσμένη η Λένα Παπαδοπούλου, η οποία μίλησε για την επαγγελματική της πορεία και τις μεγάλες συνεργασίες που είχε όλα αυτά τα χρόνια. Μεταξύ άλλων, η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια είπε για τον σύντροφο της ζωής της, Αλέξη Τσαούση:

«Κλείσαμε 24 χρόνια μαζί. Ο γιος μας είναι 14 ετών. Ένα μυστικό της μακροχρόνιας σχέσης μας είναι ότι δεν παντρευτήκαμε. Η συμβίωση, τα προβλήματα και η καθημερινότητα είναι ακριβώς ίδια με αυτή του γάμου. Μπορεί να παντρευτούμε τώρα έτσι για ανανέωση.

Έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Αυτό που μας κρατάει είναι ότι, όταν ένας έχει αντίθετη γνώμη από τον άλλον, θα επιμείνει για λίγο αλλά μετά θα συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας και είμαστε καλά.

Γνωριστήκαμε το 2000, όταν συνεργαζόμουν με τον Νότη (Σφακιανάκη). Με τον Αλέξη γνωριστήκαμε Σάββατο και Τετάρτη συγκατοικήσαμε. Ήταν σαν να γνωριζόμαστε πάντα, πολύ καρμικό. Είχαμε εκατομμύρια πράγματα να πούμε.

Για μένα ο Αλέξης είναι ασφάλεια στη ζωή μου. Το επάγγελμά μου είναι ανάγκη να εκφραστώ και μαζί με τον Αλέξη νιώθω ότι είναι η ασφάλειά μου. Εκείνος θα με στηρίξει σε όποια επιλογή έχω. Πάντα με στηρίζει. Είναι το στήριγμά μου, είναι πάντα δίπλα μου, ακόμη και αν στραβοπατήσω θα είναι εκεί για να πιαστώ. Το ίδιο κι εγώ για εκείνον βέβαια».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1 (η συνέντευξη αρχίζει από το 09:30).