Breaking News

«Λύγισε» ο Γιάννης Καλλιάνος: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλόνισε με την καταγγελία που έκανε, το βράδυ της Τρίτης (23/4), ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος.

Ο Γιάννης Καλλιάνος ανέβασε ένα βίντεο στο Facebook, σημειώνοντας στη λεζάντα: «Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά».

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε δακρυσμένος για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του, επιρρίπτοντας ευθύνες στο δημόσιο νοσοκομείο στο οποίο χρειάστηκε να νοσηλευθεί.

Όσα ανέφερε στο βίντεο:

«Θέλω να πω κάποια πράγματα, όχι για να με λυπηθείτε, αλλά για να ξεμπροστιάσω ένα σύστημα συγκεκριμένων ανθρώπων, οι οποίοι με έχουν καταντήσει σε αυτό το σημείο. Και όχι μόνο εμένα, αλλά και τη μητέρα μου και τον αδερφό μου, όλη μας την οικογένεια.

Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας. Έχει ζάχαρο και κάνει και αιμοκάθαρση. Πριν από 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα καθώς μαύρισε ξαφνικά το δάχτυλό του μιας και έχει διαβητικό πόδι... Του φέρθηκαν πολύ καλά στη Βούλα, αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα θέματα δεν μπορούν να τα αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να πάει σε άλλο νοσοκομείο. Το όνομα του νοσοκομείου θα το πω όταν θα έρθει η ώρα...

Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο και την  επόμενη μέρα του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Μετά την έκτη μέρα έκανε αποκορεσμό...

Ο αδερφός μου είναι γιατρός, ήρθε από την Κύπρο και τον είδε στην κατάσταση αυτή. Του είπε να μπει στην πλατφόρμα για να εισαχθεί σε ΜΕΘ.

Ο γιατρός που τον χειρούργησε μαζί με την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου μας είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος καθώς ο κ. Καλλιάνος είναι καλά... Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε να τον βάλουν σε ΜΑΦ, αλλά δεν τον έβαζαν... Είναι 78 ετών... Τους παρακαλούσαμε πέντε μέρες και μας έλεγαν ότι ο πατέρας μας πάει πολύ καλά, ενώ εκείνος έκανε αποκορεσμό κάθε δέκα λεπτά... Έχουν στερέψει τα δάκρυά μου... Τους παρακάλαγα να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ... Τελικά, ο πατέρας μου έκανε έντονο αποκορεσμό και έπαθε και ανακοπή σήμερα. Τον διασωλήνωσαν και μπήκε στην εντατική.

Εγώ σας υπόσχομαι ένα πράγμα... Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, με γιατρούς που υπογράφουν ότι είναι καλά, δεν μπορούν να φανταστούν σ' αυτό το δημόσιο νοσοκομείο τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου. Εύχομαι να τα καταφέρει ο πατέρας μου, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα... Συγγνώμη που κλαίω... Ελπίζω να τα καταφέρει και ο Θεός να βοηθήσει.

Πριν από λίγο τον επανέφεραν από την ανακοπή. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες. Πώς να άντεχε ο πατέρας μου; Τους λέγαμε να βοηθήσουν και έλεγαν "είναι καλά, δε θα πάθει τίποτα". Αυτή είναι η κατάσταση σ' αυτό το ελληνικό νοσοκομείο. Προσευχηθείτε αν θέλετε, δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω. Έκανα τα πάντα...».