Breaking News

Μαίρη Συνατσάκη: «Με παρουσιάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευvoυχίσει τους άντρες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σίσσυ Χρηστίδου φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» τη Μαίρη Συνατσάκη.

Μεταξύ άλλων, η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τον Ίαν Στρατή και την  κορούλα τους Ολίβια, η οποία γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2022.

Νωρίτερα η γνωστή influencer και επιχειρηματίας σχολίασε τις αντιδράσεις που προκαλούν οι απόψεις της στα social media. 

«Κάθε φορά που ανεβάζω στα social media κάτι, που έχει πιο κοινωνικό περιεχόμενο, περνάω μέσα μου τον ίδιο εσωτερικό κύκλο. Δηλαδή ανεβάζω κάτι που πάντα παρεξηγείται. Tην τρίτη μέρα αναρωτιέμαι γιατί το κάνω αυτό και δεν κάνω μόνο giveaway. Μετά λέω "ξέρω γιατί το κάνω, δεν πειράζει και δεν με νοιάζει"», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Και συνέχισε: «Αυτή την εβδομάδα κρίθηκα για ένα βίντεο, που ανέβασα, σχετικά με την πατριαρχία. Κατάλαβαν ότι εγώ είπα να μην υπάρχουν φύλα, ότι δε θέλω να υπάρχουν άντρες και γυναίκες και πως θέλω να είμαστε ουδέτερα... Με ενοχλεί γιατί είναι σαν να παίρνουν τον προβολέα από αυτό που ουσιαστικά λέω. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορούμε κάποια στιγμή να γίνουμε ισότιμοι. Δεν μισώ κανέναν. Δεν μισώ το αντρικό φύλο, θέλω να είναι ισότιμο. Οι άντρες πλήττονται, επίσης, από την πατριαρχία. Η πατριαρχία τούς απαγορεύει να αποτύχουν σε κάτι, να είναι ευαίσθητοι, να μιλήσουν για θέματα ψυχικής υγείας...».


«Το να με παρουσιάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευvoυχίσει τους άντρες, να μην υπάρχουν φύλα, να είναι όλα ουδέτερα και να με βρίζουν χυδαία, είναι μια παραπλάνηση που καταλαβαίνω ότι βολεύει. Αλλά εγώ δεν λέω αυτό. Εγώ θα συνεχίσω να λέω αυτό που λέω, απλά μάλλον... Πραγματικά λέω ότι κάποιες φορές ίσως δεν έχω πει τις σωστές λέξεις», πρόσθεσε η  Μαίρη Συνατσάκη.