Breaking News

Μαρίνα Σάττι: Πένθος για την τραγουδίστρια - Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύσκολες ώρες περνάει η Μαρίνα Σάττι, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η γνωστή τραγουδίστρια θρηνεί την απώλεια του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας...


Η Μαρίνα Σάττι είχε εξομολογηθεί πριν από δύο χρόνια στο «The 2Night Show»: «Ο μπαμπάς μου είναι από το Σουδάν. Το Σάττι είναι το αληθινό μας επίθετο, δεν το έχω αλλάξει. Μου στέλνουν μηνύματα στα social media ότι υπάρχει μια φυλή στην Ινδία, αλλά δεν ξέρω περισσότερα. Έχω πάει αρκετές φορές στο Σουδάν, ήταν πολύ ωραία. Είναι δύσκολα, βέβαια, τα πράγματα εκεί αυτή την περίοδο. Ο πατέρας μου ήρθε στην Ελλάδα να σπουδάσει Ιατρική και γνώρισε την μητέρα μου, η οποία ήρθε στην Αθήνα από την Κρήτη, επίσης, να σπουδάσει. Έχω έναν μικρότερο αδερφό ο οποίος ζει στην Αγγλία και δουλεύει εκεί. Τον αγαπάω πάρα πολύ, όπως κι αυτός εμένα. Είναι δικηγόρος...».


Τον περασμένο Ιούνιο του 2023, είχε αποκαλύψει, επίσης, στην εκπομπή «Στούντιο 4»: «Εγώ πήγαινα τα καλοκαίρια στο Σουδάν. Η οικογένεια εκεί με δέχτηκε ακόμα πιο θερμά από ό,τι στην Ελλάδα. Η κουλτούρα του Σουδάν ήταν η κανονικότητά μου. Ο μπαμπάς μου μένει και τώρα στο Σουδάν απλά αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αίγυπτο λόγω αυτών που γίνονται στο Σουδάν. Ο μπαμπάς μου, η νέα του γυναίκα και η αδελφούλα μου είναι εκεί. Με την αδελφή μου συναντηθήκαμε πρώτη φορά όταν ήταν 7 ετών, ήταν πολύ ενθουσιασμένη μαζί μου. Είναι πολύ έξυπνη και ταλαντούχα, μιλάει πολλές γλώσσες».