Breaking News

Martin Scorsese: Θέλει τον Leonardo DiCaprio και τη Jennifer Lawrence για τη βιογραφική ταινία για τον Frank Sinatra; (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο σκηνοθέτης Martin Scorsese φέρεται να θέλει τον Leonardo DiCaprio και τη Jennifer Lawrence για τη βιογραφική ταινία για τον Frank Sinatra.

Σύμφωνα με το People, το Variety ανέφερε την Τετάρτη (17/4) ότι ο 81χρονος σκηνοθέτης Martin Scorsese σχεδιάζει να γυρίσει μια βιογραφική ταινία για τον Frank Sinatra, αφού πρώτα γυρίσει την ταινία του για τον Ιησού.

Το δημοσίευμα επικαλέστηκε πηγές που ανέφεραν ότι ο 49χρονος Leonardo DiCaprio θα υποδυθεί τον εμβληματικό τραγουδιστή - ηθοποιό στην ταινία, με τη Jennifer Lawrence να εμφανίζεται ως η Ava Gardner, η δεύτερη σύζυγος του Sinatra.

Να σημειωθεί ότι ο Leonardo DiCaprio και η 33χρονη Jennifer Lawrence είχαν πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Don't Look Up» (2021).

Το Variety ανέφερε ακόμη ότι η κόρη του Sinatra, η 75χρονη Tina, έχει τον έλεγχο της περιουσίας του πατέρα της και δεν έχει ακόμη εγκρίνει το έργο.

Ο Frank Sinatra, ο οποίος πέθανε το 1998 σε ηλικία 82 ετών, ήταν γνωστός για την τεράστια επιτυχία του στον 20ο αιώνα. Μεταξύ των ταινιών, στις οποίες πρωταγωνίστησε, η πρωτότυπη «Ocean's Eleven» (1960) και το «The Manchurian Candidate» (1962). Στα αγαπημένα του τραγούδια περιλαμβάνονται τα «My Way» και «New York, New York».

Ο τραγουδιστής παντρεύτηκε τέσσερις φορές. Χώρισε την πρώτη του σύζυγο Nancy Barbato το 1951 πριν παντρευτεί, αργότερα την ίδια χρονιά, την ηθοποιό Ava Gardner (σ.σ. πέθανε το 1990 σε ηλικία 67 ετών). Ο γάμος τους δεν κράτησε και κατέληξε σε διαζύγιο το 1957. Ο Sinatra παντρεύτηκε αργότερα τη Mia Farrow (1966-1968) και το 1976 τη Barbara Marx, με την οποία έμεινε μαζί μέχρι τον θάνατό του.

Εάν η ταινία πραγματοποιηθεί, θα σηματοδοτήσει την έβδομη συνεργασία του Leonardo DiCaprio και του Martin Scorsese. Πιο πρόσφατα, οι δυο τους συνεργάστηκαν στο «Killers of the Flower Moon» (2023). 

Το Variety ανέφερε, επίσης, ότι ο Scorsese θέλει τους Andrew Garfield και Miles Teller στην ταινία του για τον Ιησού, ωστόσο δεν είναι σαφής ο ρόλος που θα υποδυθούν.

Ο Scorsese αποκάλυψε αρχικά ότι σκόπευε να κάνει την ταινία τον Μάιο του 2023, λίγο μετά τη συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό. Τον Ιανουάριο, είχε δηλώσει στους Los Angeles Times ότι σχεδίαζε να γυρίσει μέσα στο 2024 την ταινία, βασισμένη στο μυθιστόρημα «A Life of Jesus» του αείμνηστου Ιάπωνα συγγραφέα Shūsaku Endō. Μάλιστα, σημείωσε ότι σχεδιάζει η ταινία να διαδραματίζεται στις μέρες μας.

Νωρίτερα, ο Scorsese είχε τονίσει: «Προσπαθώ να βρω έναν νέο τρόπο για να το κάνω, πιο προσιτό και να αφαιρέσω το αρνητικό βάρος που έχει συνδεθεί με την οργανωμένη θρησκεία».