Breaking News

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Με τη Ζέτα διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις - Έχω ακούσει τα πάντα για τη σeξουαλικότητά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν καλεσμένος στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο YouTube. Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων:

«Δεν έχει γίνει ποτέ ούτε μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φωνή δεν μπορεί να αλλάξει από πολλούς παράγοντες, πρώτο και κυριότερο η ψυχολογία και κατά δεύτερο - αυτό που συνέβη κυρίως στη δική μου περίπτωση - επειδή ως μουσικός ήθελα να αλλάξω τεχνικές, δοκίμασα άλλα πράγματα.

Η τεχνική δεν φαίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Φαίνεται σε βάθος 6μήνου τι έχεις πετύχει. Όταν πιάσεις ένα λάθος μονοπάτι, που θα το καταλάβεις σε έναν ή ενάμιση χρόνο, την "πάτησες". Πρέπει να βρεις πώς θα το ξετυλίξεις αυτό το πίσω. Η αλλαγή οφείλεται και στο ψυχολογικό, ο χωρισμός έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο...


Με τη Ζέτα (Μακρυπούλια) διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις. Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί. Τώρα πλέον σκέφτομαι να αποκτήσω ένα παιδί. Έχω ακούσει τα πάντα για τη σeξουαλικότητά μου, μέχρι ότι είμαι και πολύ καλός στο pοle dancing. Το σώμα του καθενός είναι κτήμα του, τού ανήκει και έχει αναφαίρετο δικαίωμα να το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν».