Breaking News

Νόνη Δούνια για Δημήτρη Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο, δεν χωράνε πλέον σeξιστικά και ρατσιστικά σχόλια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Νόνη Δούνια, η οποία εξέφρασε την άποψή της  για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Η παρουσιάστρια, ηθοποιός και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1:

«Θεωρώ ότι έγινε το αυτονόητο, είμαστε στο 2024 και η κοινωνία μας προχωράει. Θεωρώ ότι δεν χωράνε πλέον σeξιστικά και ρατσιστικά σχόλια, πρέπει να υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας. Άρα θεωρώ ότι αυτό που συνέβη είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Δεν είναι φυλετικό, είναι το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στο να μην διαβάλλεται και στο να μην υπάρχουν σeξιστικά και ρατσιστικά σχόλια. Eπειδή η κυρία Μπεκατώρου έχει κάνει μια πολύ σοβαρή αρχή, ήταν αυτονόητο για εκείνη να αντιδράσει σε τέτοιου είδους δηλώσεις.

Η αφορμή ήταν τα σχόλια για τη Μπέττυ Μαγγίρα, για την οποία έκανε ηλικιακό ρατσισμό. Μετά από αυτό μου έκανε προσωπική επίθεση, προσπαθώντας να μειώσει και να απαξιώσει και να αμφισβητήσει το αν έχω εγώ την ικανότητα να συμμετέχω σε ένα ευρωψηφοδέλτιο. Φυσικά και δεν στεναχωριέμαι, έχω μάθει να κρίνομαι. Δεν αρέσουμε σε όλους, αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν επιτρέπω να με επηρεάζουν τα σχόλια ανθρώπων που δεν μετράω τη γνώμη τους...


Θεωρώ αυτονόητο, όταν γίνονται τέτοιες δηλώσεις, να υπάρχει αυτή η αντίδραση από οποιαδήποτε παράταξη. Είμαστε σε μια εποχή που δεν χωράνε πλέον τέτοια σχόλια από κανέναν».