Breaking News

Ο Π. Δήμας μίλησε για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του - «Είχα κάνει μια δήλωση και μετά κάποιοι έξυπνοι έψαξαν τα παιδιά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Πύρρος Δήμας ήταν καλεσμένος την Τρίτη (23/4) στην εκπομπή 
«Fay’sTime», όπου αναφέρθηκε στην απόφαση της κόρης του, Μαρίας, να αλλάξει το επώνυμό της.

Ο Πύρρος Δήμας απέκτησε τέσσερα παιδιά (Ελένη, Βίκτωρας, Μαρία και Νικόλας) με τη σύζυγό του Αναστασία Σδούγκου, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2018, νικημένη από τον καρκίνο.

Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο χρυσός Ολυμπιονίκης και η Αφροδίτη Σκαφίδα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Οι δυο τους καλωσόρισαν πρόσφατα στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, που είναι κoριτσάκι...

Πριν λίγο καιρό, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η κόρη του, Μαρία, αφαίρεσε από το προφίλ της στο Facebook το «Δήμα» και πρόσθεσε το επώνυμο της μητέρας της (Σδούγκου), η οποία έφυγε από τη ζωή.

Ο Πύρρος Δήμας εξήγησε στη Φαίη Σκορδά: «Δεν άλλαξε τώρα το επίθετό της η κόρη μου. Από τότε που έχασε τη μαμά της, άλλαξε και το επίθετό της. Τότε έκανε και άρση βαρών και υπήρχαν κάποια σχόλια από κάποιους ξένους ότι θα γίνει σαν τον μπαμπά της και θα γίνει Ολυμπιονίκης... Tο παιδί ήρθε και μου είπε ότι δε θέλει να γίνει Ολυμπιονίκης, αλλά θέλει να το κάνει για τον εαυτό της και για να γυμνάζεται. Μου είπε ότι θα αλλάξει το επίθετό της κι εγώ της απάντησα να κάνει αυτό που θέλει...».


Ο χρυσός Ολυμπιονίκης πρόσθεσε: «Έκανα μια δήλωση κάποια στιγμή και κάποιοι έξυπνοι αρπάξαν τη δήλωσή μου, έψαξαν τα παιδιά μου και είδαν ότι η Μαρία έχει αλλάξει το επίθετο. Είχα πει ότι "όταν γνώρισα την Αφροδίτη, τον πρώτο καιρό τα παιδιά μου δεν το δέχτηκαν με χαρά όλο αυτό". Το έμαθαν αμέσως, με τα παιδιά μου λέω τα πάντα, δεν έχω κάτι να κρύψω. Φαινόταν ότι υπήρχε κάτι πολύ ουσιαστικό με την Αφροδίτη, απλά ήθελα να κρατήσω λίγο την ισορροπία με την οικογένειά μου... Μετά τη δήλωση αυτή, έψαξαν τα παιδιά μου... Με τα παιδιά μου είμαστε μια χαρά, έχουμε πολύ καλή σχέση».