Breaking News

Παντρεύονται η Βέρα Μακρομαρίδου και ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παντρεύονται με πολιτικό γάμο η ηθοποιός Βέρα Μακρομαρίδου και ο συνάδελφός της Αλέξανδρος Παπαντριανταφύλλου.

Ο πολιτικός γάμος θα γίνει την Παρασκευή 26 Απριλίου. Η Βέρα Μακρομαρίδου δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»:

«Θα είναι πολύ κλειστό και μικρό πραγματάκι αυτός ο πολιτικός γάμος. Θα γίνει στην Καισαριανή. Δε λέω τι ώρα θα γίνει... Αλλά, θα γιορτάσουμε ξανά το καλοκαίρι, κάτι λίγο πιο ανοιχτό σε ένα beach bar με τους φίλους μας...».


Η Βέρα Μακρομαρίδου, που ξεχώρισε μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Σασμός», τον Οκτώβριο του 2022 είχε εξομολογηθεί στο «The 2Night Show» για τον ηθοποιό και σύντροφό της Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, ο οποίος εργαζόταν παράλληλα στο περίπτερο του πατέρα του στην Ηλιούπολη:

«Ο "περιπτεράς" της ζωής μου είναι ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου. Δουλεύαμε μαζί στο θέατρο, αλλά δεν συμπαθιόμασταν καθόλου. Τον θεωρούσα αρκετά αδύνατο και δεν μου άρεσε στην αρχή, αλλά μετά ήρθε η καραντίνα και πήγα προς το περίπτερο. Είχαμε μια κοινή συνομιλία με όλο τον θίασο και ο Αλέξανδρος γκρίνιαζε πολύ που δούλευε στο περίπτερο... Από αλληλεγγύη, του πήγα μια μέρα στο περίπτερο ένα τοστάκι, άλλη μια μέρα έκανα το ίδιο και κάπως έτσι ξεκίνησε».