Breaking News

Πύρρος Δήμας για Αφροδίτη Σκαφίδα: «Στην αρχή της σχέσης μας δεν ήταν εύκολο για τα παιδιά μου, αλλά αυτό ξεπεράστηκε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show».

Ο Πύρρος Δήμας είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά (Ελένη, Βίκτωρας, Μαρία και Νικόλας) με τη σύζυγό του Αναστασία, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2018, νικημένη από τον καρκίνο.

Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο χρυσός Ολυμπιονίκης και η Αφροδίτη Σκαφίδα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο Πύρρος Δήμας θα γίνει για πέμπτη φορά μπαμπάς, καθώς η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι έγκυος και θα γεννήσει σύντομα την κορούλα τους.

Ο Ολυμπιονίκης και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Οι πρωινές εκπομπές είπαν ότι στεναχωρήθηκαν τα παιδιά μου με τον γάμο μου. Εγώ είχα πει ότι στην αρχή της σχέσης με την Αφροδίτη υπήρχε μια δυσκολία με τα παιδιά, δεν είναι εύκολο όταν ένα παιδί έχει χάσει τη μαμά του...».


Και πρόσθεσε: «Εγώ είχα απαντήσει σε μία εκπομπή, σε μία ερώτηση που μου έκαναν, ότι όταν τα παιδιά έμαθαν για την σχέση μου με την Αφροδίτη, στεναχωρήθηκαν. Αυτό σιγά σιγά περνάει, όλα θέλουν τον χρόνο τους. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν ισορροπία, είναι φυσιολογικά και ανθρώπινα».